ODLIČNA VEST ZA PENZIONERE: Preventivni PREGLEDI potpuno BESPLATNI i BEZ ČEKANJA, ovo su DETALJI!
Čekaonica / ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

„Kućica zdravlja“

ODLIČNA VEST ZA PENZIONERE: Preventivni PREGLEDI potpuno BESPLATNI i BEZ ČEKANJA, ovo su DETALJI!

Prema njegovim rečima, mobilna zdravstvena ambulanta "Kućica zdravlja" nalazi se na adresi Vojvođanska 438 – 446, na platou ispred benzinske pumpe Novi Surčin, kod skretanje za aerodrom

Objavljeno:

Nakon više od dva meseca rada na drugim beogradskim opštinama, „Kućica zdravlja“, u kojoj građani mogu besplatno da obave primarne preventivne preglede, danas počinje da radi na Gradskoj opštini Surčin.

Pregledi će biti organizovani do 28. septembra u periodu od 8 do 15 časova.

„Ovo je jedinstvena prilika da bez čekanja, zakazivanja kao i bez zdravstvene knjižice provere svoje zdravlje, a obuhvaćene su sve kategorije stanovništva – najstariji sugrađani, žene i mlada populacija. Našu ‘Kućicu zdravlja’, organizovali smo sa Domom zdravlja Surčin za građane cele nedelje od 8 do 15 časova. Pozivamo građane da iskoriste ovu mogućnost i da u što većem broju posete ‘Kućicu zdravlja’ i provere svoje zdravstveno stanje“, rekao je za Tanjug predsednik Gradske opštine Surčin Stevan Šuša.

Penzionerka na klupi
Penzionerka na klupifoto: Ana Paunković

Prema njegovim rečima, mobilna zdravstvena ambulanta „Kućica zdravlja“ nalazi se na adresi Vojvođanska 438 – 446, na platou ispred benzinske pumpe Novi Surčin, kod skretanje za aerodrom.

Do 28. septembra radićemo brojne preventivne preglede, uglavnom su to specijalistički pregledi. Radićemo preko oftamoloških pregleda, ultrazvučne preglede abdomena, dojke i štitaste žlezde. Ono što je jako bitno jeste da će se raditi i savetovališta i to ne samo higijensko-dijatetska savetovališta, već imamo posebna dva dana koja će biti posvećena mlađoj populaciji, gde ćemo imati stručan tim psihologa i socijalnih radnika, gde ćemo ih savetovati o prevenciji očuvanja mentalnog zdravlja“, kazao je direktor Doma zdravlja Surčin Marko Berak.

Naglasio je da su pregledi potpuno besplatni i bez čekanja.

Raspored svih pregleda možete pronaći na sajtu Doma zdravlja Surčin, a za vikend su organizovani pregledi koji su posvećeni našoj najstarijoj populaciji, ali i prevenciji radi boljeg vida“, rekao je Berak.

Bonus video:

02:38

SRAMNO! NAJSTARIJI GRAĐANI NA METI PREVARANATA! Pozivaju na besplatan pregled, pa im uvale aparat od 350 evra (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.