JEDNA GRUPA GRAĐANA IMA PRAVO NA 30 SATI BESPLATNOG PARKINGA U SVIM ZONAMA U BEOGRADU: Evo koji su uslovi!
Parking servis, Foto: Petar Lazović, Ilustracija

"parking servis"

JEDNA GRUPA GRAĐANA IMA PRAVO NA 30 SATI BESPLATNOG PARKINGA U SVIM ZONAMA U BEOGRADU: Evo koji su uslovi!

Ove parking karte važe godinu dana od dana preuzimanja

Objavljeno:

Roditelji beba, starosti do godinu dana, dobijaju besplatne „Bebi parking karte“, koje omogućavaju 30 sati parkiranja automobila, koji je u vlasništvu podnosioca zahteva, u svim parking zonama u Beogradu. Jedna „Bebi parking karta“ važi 60 minuta i jedinstvena je za sve tri zone.

Kako je parkiranje vremenski ograničeno na jedan, dva ili tri sata, u zavisnosti od željene zone parkiranja, potrebno je da korisnik na karti obeleži datum, sat i minut kada je započeo parkiranje, a potom da jednu, dve ili tri karte (u zavisnosti od dužine parkiranja), postavi na vidljivom mestu sa unutrašnje strane vetrobranskog stakla, poštujući propisano vremensko ograničenje zone u kojoj je vozilo parkirao.

Parking kazna
Parking kaznafoto: Zorana Jevtić

„Bebi parking karte“ važe godinu dana od datuma preuzimanja, a izdaju se u korisničkom servisu u Takovskoj ulici br. 31, Mileševskoj br. 51 i u Ulici kraljice Marije br. 7, radnim danima od 7 do 21 i subotom od 7 do 14 časova.

Prilikom preuzimanja na uvid se prilaže:

- lična karta, - saobraćajna dozvola i - izvod iz matične knjige rođenih za bebu.

„Bebi parking karte“ su obeležene serijskim brojem, koji je povezan sa registarskom oznakom vozila, i evidentirane su u sistemu kontrole parkiranja, čime je onemogućena bilo kakva zloupotreba.

Bonus video:

02:22

OD SADA POREZ I NA PARKING MESTA Poreski savetnik: To će rasteretiti poresku upravu i doneti prihod opštinama EVO KOLIKO SE PLAĆA

(Espreso / Udruženje trudnica i porodilja Trudničko-Porodiljski Servis)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.