BOJAN IZDAJE STAN NA ZVEZDARI ZA 450 EVRA! Odmah su ga napali: "NE DAJ ISPOD 700!" (FOTO)
Stan na Zvezdari, Foto: Facebook/zdavanje stanova Beograd

IZDAVANJE STANOVA U BEOGRADU

BOJAN IZDAJE STAN NA ZVEZDARI ZA 450 EVRA! Odmah su ga napali: "NE DAJ ISPOD 700!" (FOTO)

U galeriji fotografija možete videti kako stan izgleda

Objavljeno:

Jedan Beograđanin objavio je da izdaje stan od 40 kvadrata, u tek završenoj zgradi na Zvezdari za 450 evra, i naišao na različite reakcije. Dok jedni smatraju da je to sasvim korektna cena ukoliko se uzme u obzir kakvi se sve stanovi danas izdaju za taj novac, drugi su ga "kritikovali" da je trebalo još malo da podigne cenu.

Sve je počelo komentarom: "Ne daj ispod 700, ovo ti je džaba". I dok ima onih koji zaista to misle, bilo je i drugih koji su ovom komentaru prepoznali sarkazam.

1 / 5 Foto: Facebook/zdavanje stanova Beograd

- Problem je nerealnost. Cene ne prate plate. Ovakav stan u Beču, recimo, košta oko 700, možda 800 evra, ali je njihov minimalac 1200, dok je kod nas 400. Zato se ljudi ljute. Ne samo stanovi, sve je preskupo kod nas, u odnosu na plate - objasnio je jedan od članova grupe dok se drugi nadovezao svojim odgovorom:

- I pri kupovini nekretina nisu realne cene pa ih kupuju, ulažu, opremaju ih i izdaju u skladu sa tržišnim cenama jer je po tržišnim cenama i sam kupio. Ovo je nova zgrada, dobra lokacija, a i čini mi se realna cena u odnosu šta se sve za te pare izdaje. I sama izdajem garsonjeru u starogradnji i upućena sam prilično u odnosu ponude i potražnje stanova za izdavanje, ovaj stan je dobra ponuda u ovom momentu.

Polemiku je prekinuo i sam vlasnik koji je dao predlog da se pretraže oglasi za ovu lokaciju.

- Videćete da je fer cena, verovatno i najniža - napisao je.

U galeriji fotografija možete videti kako stan izgleda. Da li smatrate da vredi 450 evra? Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

00:37

DOSTA STRANACA JE OTIŠLO IZ BEOGRADA, STANOVI SU OSTALI PRAZNI Tasić analizira: Cene padaju, ali još nisu došle na normalan nivo

(Espreso/Telegraf Biznis)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.