DECO IMATE LI VI RODITELJE? Novi jezivi izazov kruži internetom, BEOGRAĐANI U STRAHU ZBOG OVOGA
Deca istrčavaju pred automobil, Foto: Printscreen Instagram/serbialive_beograd

strašno!

DECO IMATE LI VI RODITELJE? Novi jezivi izazov kruži internetom, BEOGRAĐANI U STRAHU ZBOG OVOGA

Naime, na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavilo se novo upozorenje Beograđana na decu koja kod tržnog centra Galerija kod Beograda na vodi izleću vozačima ispre vozila i sve to snimaju

Objavljeno:

Na ulicama Beograda građani su primetili da da pojedina deca učestvuju u novom TikTok izazovu gde naglo izleću ispred automobila i viču te time ne samo što ugrožavaju svoje živote nego i uznemiravaju vozače i prolaznike.

Naime, na Instagram stranici moj_beo_grad_ pojavilo se novo upozorenje Beograđana na decu koja kod tržnog centra Galerija kod Beograda na vodi izleću vozačima ispre vozila i sve to snimaju.

- Želim da skrenem pažnju vozačima. Deca stoje kod Galerije i čekaju kraj ulice da prođu kola i snimaju ih i izleću ljudima na ulici i deru se "tuvivaj, tuvivaj". Može da ih udari neki vozač. Ponašaju se kao delikventi i uznemiravaju nas ostale Neki sede i čekaju na travi i onda bukvalno izleću ispred automobile - piše u objavi na Instagramu.

Na fotografijama se vidi grupa dece koja sedi na trotoaru i čekaju prvi automobil kako bi skočili.

Podsetimo, nedavno su Beograđani primetili i sličan zastrašujući prizor gde deca iznenada istrčavaju na kolovoz usled čega vozila naglo uspore, ali ga grupa dece opkoli, a zatim prati. Kada vozač odluči da stane oni se okupe oko vozila i fotografisu ga.

Takođe, roditelji su upozoravali i na novi čelendž, koji se može nazvati "gaženje do besvesti", mališane i tinejdžere možda da dovede u opasnost te da zbog toga ugroze i svoj život. Naime, izazov podrazumeva da dete leži dok ga drugi gaze da vide koliko može da izdrži.

Bonus video:

01:19

Dobričanin o uticaju društvneih mreža: Propast je otkad je uveden Tik-tok!

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.