OD DANAS DO 29. SEPTEMBRA IZMENE TRASA NA OVIM LINIJAMA GRADSKOG PREVOZA: Ovo je detaljan spisak!
Gradski prevoz, Foto: Filip Plavčić, Petar Lazović

obratite pažnju!

OD DANAS DO 29. SEPTEMBRA IZMENE TRASA NA OVIM LINIJAMA GRADSKOG PREVOZA: Ovo je detaljan spisak!

U suprotnom smeru će saobraćati redovnom trasom

Objavljeno:

U Savskoj ulici, od Savskog trga do raskrsnice sa Ulicom vojvode Milenka, zbog radova, od danas do 29. septembra biće izmenjene linije javnog prevoza.

U tom periodu se zatvara kolovozna traka za smer prema Mostarskoj petlji i ukida se tramvajski saobraćaj u Savskoj ulici, najavljeno je iz beogradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Tramvaji na liniji 11 će, u oba smera saobraćati na trasi: Karađorđeva – Zemunski put – Stari savski most – Milentija Popovića – Bulevar Milutina Milankovića – Antifašističke borbe – Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom.

Na liniji 12,tramvaji će u oba smera saobraćati na trasi: Nemanjina – Zemunski put – Stari savski most – Milentija Popovića – Bulevar Milutina Milankovića – Đorđa Stanojevića.

Dalje će ići trasom: Bulevar heroja sa Košara – Most na Adi – saobraćajnica pored Hipodroma – Vladimira Radovanovića – Požeška – Banovo brdo.

Autobusi na linijama 36 i 51N će u smeru ka Mostaru saobraćati na trasi: Nemanjina – Balkanska – Gavrila Principa – Mihaila Bogićevića – Karađorđeva – Zemunski put – Bulevar Vudroa Vilsona – Nikolaja Kravcova – Savska i dalje redovno.

U suprotnom smeru će saobraćati redovnom trasom, preneo je Beoinfo.

Na linijama 51, 511 i 601, autobusi će u smeru ka Mostaru saobraćati od terminusa "Beograd na vodi" Bulevarom Vudroa Vilsona, Ulicom Nikolaja Kravcova, Savskom i dalje redovnom trasom.

U smeru ka gradu će saobraćati redovno.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta, navodi se u saopštenju.

01:26

LEPE VESTI OBRADOVALE GRAĐANE! Uvodi se besplatan gradski prevoz! Evo koji su USLOVI da se vozite za džabe (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.