DANAS I SUTRA DELOVI ZEMUNA CEO DAN BEZ VODE: Radovi zavrću slavine, SPREMITE ZALIHE!
Zemun bez vode, Foto: Google Earth, Profimedia

radovi zavrću slavine

DANAS I SUTRA DELOVI ZEMUNA CEO DAN BEZ VODE: Radovi zavrću slavine, SPREMITE ZALIHE!

U pojedinim naseljima če biti umanjen pritisak i povremene prekide u snabdevanju vodom, u navedenom vremenu

Objavljeno:

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, u ponedeljak i utorak skoro ceo dan bez vode biće potrošači u nekoliko naselja.

Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" je saopšteno da su za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene auto-cisterne, a potrošače su zamolili da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Bez vode će u ponedeljak, 24. jula od 9 do 24 sata, ostati potrošači u naseljima Batajnica, „Ekonomija”, Belarička ulica i Šangaj, saopštavaju iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Umanjen pritisak i povremene prekide u snabdevanju vodom, u navedenom vremenu, osetiće potrošači u naseljima Busije, Dobanovci i Ugrinovci.

Cisterna za vodu
Cisterna za vodufoto: Aleksandar Čolić

Više ulica u utorak bez vode

U utorak, 25. jula od 9 do 22 sata zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, bez vode će ostati potrošači u ulicama:

Avijatičarski trg, Glavnoj, Kneza Pavla Karađorđevića (bivša Štrosmajerova), Dubrovačkoj, Gospodskoj (od Glavne do Magistratskog trga), Rajačićevoj, Bežanijskoj, Oračkoj i Cetinjskoj.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800 11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

Bonus video:

02:00

GRAD POD VODOM: POPLAVLJEN VRTIĆ, VODA U DVORIŠTU 20 CM! Deca preseljana u drugu ustanovu, meštani pretrpeli velike štete!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.