DELOVI DVE BEOGRADSKE OPŠTINE 24. i 25 JULA ĆE BITI BEZ VODE: Iz Vodovoda apeluju da spremite ZALIHE NA VREME
Isključenja vode u Batajnici i Zemunu, Foto: Profimedia

obratite pažnju!

DELOVI DVE BEOGRADSKE OPŠTINE 24. i 25 JULA ĆE BITI BEZ VODE: Iz Vodovoda apeluju da spremite ZALIHE NA VREME

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne

Objavljeno:

Beogradski vodovod objavio je danas raspored radova zbog kojih će u ponedeljak i u utorak 24. i 25. jula bez vode ostati nekoliko naselja na području opštine Zemun, dok će u pojedinim naseljima biti umanjen pritisak uz povremene prekide u snabdevanju.

Od 9 do 24 sata u ponedeljak će bez vode biti potrošači u naseljima Batajnica, Ekonomija, Belarička ulica i Šangaj. Umanjen pritisak i povremene prekide u snabdevanju vodom u istom priodu imaće potrošači u naseljima Busije, Dobanovci i Ugrinovci.

Voda
foto: RINA

U utorak, 25. jula od 9 do 22 sata zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Zemun, bez vode će ostati potrošači u ulicama: Avijatičarski trg, Glavnoj, Kneza Pavla Karađorđevića (bivša Štrosmajerova), Dubrovačkoj, Gospodskoj (od Glavne do Magistratskog trga), Rajačićevoj, Bežanijskoj, Oračkoj i Cetinjskoj.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" apelovali su da potrošači pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Bonus video: GRAD POD VODOM: POPLAVLJEN VRTIĆ, VODA U DVORIŠTU 20 CM! Deca preseljana u drugu ustanovu, meštani pretrpeli velike štete!​​​​​​​

02:00

GRAD POD VODOM: POPLAVLJEN VRTIĆ, VODA U DVORIŠTU 20 CM! Deca preseljana u drugu ustanovu, meštani pretrpeli velike štete!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.