BEBA SLUČAJNO OSTALA ZAGLAVLJENA U AUTOMOBILU U SREMČICI: Vatrogasci morali da intervenišu, OGLASILA SE MAJKA!
Vatrogasac, Foto: Aleksandra Čolić

majka se oglasila

BEBA SLUČAJNO OSTALA ZAGLAVLJENA U AUTOMOBILU U SREMČICI: Vatrogasci morali da intervenišu, OGLASILA SE MAJKA!

Da bi se dete spaslo automobil je morao da se obije

Objavljeno:

Jelena S. iz Sremčice u sekundi se našla u ogromnom problemu, kada se uhvatila za kvaku automobila i shvatila da su se vrata zaključala, a njena beba ostala zarobljena!

Ona nije i, kaže, nikada ne bi svoje dete ostavila bez nadzora, već ga je smestila u zadnji deo vozila i krenula da uđe na mesto vozača, ali ključ je ostao unutra. Kao i telefon i sva dokumenta.

Bila je dovoljno trezvena da odmah pozove pomoć, jer bi po ovakvoj vrućini svaki izgubljeni minut mogao da dovede do posledica.

Zatražila je telefon jednom prodavcu i pozvala muža. Najbolje rešenje je bilo da se alarmiraju vatrogasci, koji su stigli za dvadesetak minuta. To je bilo dovoljno brzo da se sačuva zdravlje, ali suze su samo tekle.

Beba u autu
Beba u autufoto: Profimedia

- Bila sam jako potresena, pošto se ova situacija nikad nije desila. Komšije su pritrčale u pomoć, komšinice iz naše i susedne zgrade su mi dodale vodu, pokušale da me smire, jer sam gledala svoje dete koje plače, malo i nemoćno. Zato se zahvaljujem svim ljudima na pomoći i brzoj reakciji - kazala je.

Na kraju, najvažnije je da se sve dobro završilo. Da bi se dete spaslo automobil je morao da se obije.

"Ja svoje dete ne ostavljam ni na sekund. Nek se sve dobro završilo i da je ona dobro, a šteta će se nadoknaditi. Ne postoji novac koji bi zamenio život mog deteta", kazala nam je.

Ona se i preko IG stranice Serbia Live Beograd zahvalila svima koji su joj pomogli.

- Želim da se zahvalim vatrogascima, policiji i svim divnim ljudima u prolazu na današnjoj reakciji da mi spasu bebu iz auta kada mi se zaključala brava, nakon što sam dete smestila i krenula da otvorim svoju bravu, a ključevi ostali na sedištu. Sve se desilo u Sremčici, a nažalost, bili su prinuđeni da polupaju staklo kako bi je izvukli - napisala je i dodala da je to učinila javno, jer od stresa nije uspela nikome da se zahvali na licu mesta.

Bonus video:

01:04

MAJKA OSTAVILA DETE U KOLIMA DA ODE U ŠOPING! Stručnjaci analiziraju: Tada nastaje OTOK MOZGA bez obzira na ostavljen prozor

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.