DELOVI 2 BEOGRADSKE OPŠTINE ĆE DANAS OSTATI BEZ VODE: Spremite zalihe na vreme, radovi će POTRAJATI
Foto: RINA

obaveštenje

DELOVI 2 BEOGRADSKE OPŠTINE ĆE DANAS OSTATI BEZ VODE: Spremite zalihe na vreme, radovi će POTRAJATI

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne

Objavljeno: 07:14h

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Zemun, od 9 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Stevana Markovića, Karađorđevoj, od Stevana Markovića do Danila Medakovića, i Glavnoj, parna strana, od Stevana Markovića do broja 22, najavljeno je iz Javnog komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Takođe, od 8 do 24 sata, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Čukarica, bez vode će ostati i potrošači sledećim ulicama: Pilota Mihaila Petrovića, Vidikovački venac, Patrijarha Joanikija, Susedgradskoja, Veljka Ramadanovića, Sretena Mladenovića Mike, 11. krajiške divizije, Gočkoj, Serdara Janka Vukotića, Mrakovičkoj, Oplenačkoj, Nićifora Ninkovića, Miladina Petrovića, Milorada Draškovića, Đuje i Dragoljuba, Omladinsko šetalište i u okolnim ulicama.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800-11-00-11, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.