DOLAZAK NA MATURU ZA PAMĆENJE: Momak iz Beograda bukvalno DOJAHAO do luksuznog hotela, SVI ODUŠEVLJENI! (VIDEO)
Maturant došao konjem na proslavu, Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

svi pričaju o ovom momku

DOLAZAK NA MATURU ZA PAMĆENJE: Momak iz Beograda bukvalno DOJAHAO do luksuznog hotela, SVI ODUŠEVLJENI! (VIDEO)

Konj je po svemu sudeći treniran

Objavljeno:

Maturske večeri skoro uvek obeleže elegantne haljine, skupocena odela, efektna šminka i skupi automobili, čak i limuzine. Svako na svoj način bude lep, ali dosetljiv bude retko ko. Ove godine je to mladić koji je odlučio da se na maturu u jednom od najluksuznijih hotela u Beogradu pojavi na konju, bukvalno, i to u narodnoj nošnji!

Na instagram stranici serbialive_beograd osvanuo je snimak momka kako na proslavu mature dolazi jašući konja. Obučen u narodnu nošnju, dokasao je da proslavi sa svojim vršnjacima kraj školske godine u hotelu "Crown plaza".

Konj je po svemu sudeći treniran, ali i negovan s obzirom na način na koji se kreće i kako mu je dlaka sjajna i očuvana, ali i čoveka koji stoji pored njega i povremeno ga drži za uzde.

Ljudi u komentarima oduševljeni

Korisnici društvenih mreža su oduševljeni njegovim potezom, pa se tako ispod snimka nižu komentari puni oduševljenja i pohvala.

"Realno više vredi njegov konj i njegovo samopouzdanje od bilo kojih limuzina, brzih kola i ko zna čega..." , "Eto kako se može biti drugačiji! Bez "poršea" i separea, bravo momčino!", nizali su se komentari.

Bilo je i onih koji su pohvalili potez momka jer ih je podsetio na povratak tradiciji.

"Da se ne zaboravi kako izgleda pravi Srbin iz Srbije. Bravo", "Prelep prizor, ovako izgleda pravi Srbin", "Kralj. Veoma hrabro i samouvereno. Svaka čast", neki su od komentara.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.