JEDNA STVAR U BEOGRADU JE POTPUNO BESPLATNA: Potrebno je samo OVO!
Beograd, ilustracija, Foto: Petar Aleksić

besplatno!

JEDNA STVAR U BEOGRADU JE POTPUNO BESPLATNA: Potrebno je samo OVO!

Šalterski službenici iz opštine su saznali sve informacije

Objavljeno:

Šta je potrebno da bismo dobili karticu za besplatan ulaz na javne bazene ovoga leta? Da li mogu da je dobiju baš svi stanovnici glavnog grada?

Šalterski službenici iz opštine su saznali sve informacije. Obavezno prisustvo i lična karta su neophodni za uzimanje ove beogradske kartice, a ko sve ima pravo na nju i da li postoji rok do kada Beograđani mogu da je podignu.

Kartice za bazene se preuzimaju u opštinama na posebnim šalterima grada Beograda. "Kartice za bazen nisu personalizovane, potrebna vam je lična karta i morate da dođete vi lično ako želite da se izvadi kartica. Bile su velike gužve i izuzetno je velika zainteresovanost za kartice, a podjednako dolaze i mlađi i stariji sugrađani.

Bazen
Bazenfoto: Profimedia

Po kartice možete da dođete i kada počne sezona. Sezona za bazene počinje od 15. juna i traje do 15. septembra", rekao je službenik za TV Prvu u opštini Novi Beograd i objasnio da li i kako mogu da dođu do kartice i oni koji nemaju prebivalište u Beogradu.

"Oni koji nemaju prebivalište u Beogradu ne mogu da dobiju karticu. Ovo je za Beograđane i nije bitno sa koje opštine i može u bilo kojoj opštini da se izvadi ova kartica", rekao je službenik. Ono što je važno reći jeste da građani ne moraju da idu isključivo u opštinu sa koje su već građani to mogu da učine na šalterima grada u bilo kojoj opštini.

Bonus video:

01:17

EKSKLUZIVNI SNIMAK IZ ŠILEROVE PRE RUŠENJA! Ovo je bazen Zemunskog klana u kojem su se kupali političari i estradne zvezde!

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.