POTOP U BEOGRADU: Izvire VODA iz ŠAHTI, ulice POPLAVLJENE! (VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

KIŠA U NAREDNA 2 SATA

POTOP U BEOGRADU: Izvire VODA iz ŠAHTI, ulice POPLAVLJENE! (VIDEO)

U naredna dva sata na širem području Beograda sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom

Objavljeno:

U delovima Beograda, nevreme je poplavilo ulice i napravilo haos na ulicama. Automobili se otežano kreću, zbog količine padavina.

Na Instagram stranici moj_beo_grad objavljen je snimak na kojem se vidi kako je ulica poplavljena, a kako se automobili kreću kroz nabujalu vodu na ulici. Šahte su počele da izbacuju vodu, a vidi se i kako voda navire, lije na ulicu i pravi dodatni problem.

Na Čukaričkoj padini je zabeleženo kako automobili prolaze kroz nabujalu vodu, ali i da je veći deo ulice poplavljen. Dok se nivo vode na ulicama povećava, kiša nastavlja da pada. Snimak iz autobusa prikazuje nivo vode na ulici, ali i kako automobili zbog toga mile ulicama.

RHMZ je izdao najnovije upozorenje na snaže pljuskove sa grmljavinom na području Vojvodine, ali i hitno upozorenje za Beograd.

- U narednih sat vremena u južnim delovima Beograda očekuju se jaki pljuskovi sa grmljavinom, velika količina padavina za kratko vreme i pojava sugradice i grada - navodi se na sajtu RHMZ.

Prethodno su iz RHMZ najavili da se u toku popodneva očekuje promenljivo oblačno i nestabilno mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

U naredna dva sata na širem području Beograda sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.