BEOGRAĐANI, SPREMITE ZALIHE: Sutra bez VODE potrošači u ovim opštinama, proverite da li je vaše NASELJE NA SPISKU
Voda, Foto: Profimedia

planirani radovi

BEOGRAĐANI, SPREMITE ZALIHE: Sutra bez VODE potrošači u ovim opštinama, proverite da li je vaše NASELJE NA SPISKU

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode

Objavljeno: 11:13h

Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže u opštini Palilula od 22. do 27. maja, najavljeno je iz ovog preduzeća.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači: 22/23. maja – u Višnjičkoj ulici (od Pančevačkog mosta) i u naselju Višnjica; 23/24. maja – u naseljima Višnjička banja, Slanci i Veliko Selo; 24/25. maja – u naseljima Karaburma i Ćalije; 25/26. maja – u delu rejona oivičenim ulicama Dunavskom, Vojvode Dobrnjca, Takovskom, Ruzveltovom i Cvijićevom; 26/27. maja – u delu rejona oivičenim Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom i Kraljice Marije.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta.

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda u opštini Zemun u ponedeljak 22. maja godine od 8 do 24 sata, bez vode će ostati potrošači u sledećim naseljima i licama: Busije - celo naselje bez vode, Šangaj – sledeće ulice bez vode - Šangajska ulica, Male međe, Velike međe, Branka Živkovića, Nikole Demonje i Mladih gorana. Dobanovci – umanjen pritisak i Ugrinovci – umanjen pritisak.

Česma
foto: Profimedia

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda u opštini Voždovac u utorak, 23. maja od 8 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Jovana Milovanovića, Isidora Bajića, Miloša Miloševića, Lazara Vozarevića i Bogdana Bolte.

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Zemun takođe u utorak 23. maja od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači u naselju Joze Šćurle.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Iz vodovoda apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800 11-00-11, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs.

Bonus video:

00:32

BAHATO: Zbog Podgoričanina Beograd stao na sat vremena!

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.