UKIDAJU SE 3 TRAMVAJSKE LINIJE U BEOGRADU: Ovo su najnovije izmene u javnom prevozu
ilustracija, Foto: Aleksandra Čolić

javljeno je

UKIDAJU SE 3 TRAMVAJSKE LINIJE U BEOGRADU: Ovo su najnovije izmene u javnom prevozu

Tokom izvođenja radova doći će do potpune obustave saobraćaja na navedenoj deonici

Objavljeno:

Iz Sekretarijata za javni prevoz saopštavaju da će zbog radova na redovnom održavanju Ulice cara Nikolaja II na Vračaru, na delu između ulica Maksima Gorkog i Čuburske, od 29. aprila do 3. maja, do 4 časa, doći do promena u radu linija javnog prevoza.

Od subote 29. aprila, do srede 3. maja, doći će do promena u radu linija gradskog prevoza zbog radova u ulici Cara Nikolaja II na Vračaru, saopštava Beoinfo.

Tokom izvođenja radova doći će do potpune obustave saobraćaja na navedenoj deonici, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

– trolejbuske linije 19, 22 i 29 biće privremeno ukinute dok će privremeno biti uspostavljene lokalne autobuske linije 22A i 29A, koje će saobraćati od Trga Slavija do perifernih terminusa.

Privremeno će biti uspostavljena trolejbuska linija 22L na relaciji Studentski trg – Trg Slavija;

– vozila sa linija 21A, 83, E1 i 29N i privremenih lokalnih linija 22A i 29A će, umesto Makenzijevom i Ulicom cara Nikolaja II, saobraćati u smeru ka Crvenom krstu trasom: Makenzijeva – Kursulina – Maksima Gorkog – Cara Nikolaja II i dalje redovnim trasama dok će u smeru ka Trgu Slavija saobraćati ulicama Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog, Krunskom, Baba-Višnjinom, Njegoševom, Kursulinom i Makenzijevom.

Na izmenjenom delu trase uspostavljaju se privremena stajališta "Maksima Gorkog", u smeru ka Trgu Slavija, u Ulici cara Nikolaja II, 15 metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi ispred raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog, kao i "Makenzijeva", u smeru ka periferiji, u Kursulinoj ulici, 50 metara posle raskrsnice sa Makenzijevom ulicom.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.