PENZIONERI, PAŽNJA, DOLAZI DO BITNE PROMENE: Od danas važi OVO!
PIO fond, Foto: Nenad Kostić

VAŽNO

PENZIONERI, PAŽNJA, DOLAZI DO BITNE PROMENE: Od danas važi OVO!

Rekonstrukcija se obavlja kako bi se obezbedili bolji uslovi za korišćenje usluga

Objavljeno:

Zbog neophodne rekonstrukcije objekta, od danas, 26. aprila 2023. godine, Služba Filijale za grad Beograd 1, privremeno se izmešta iz Bulevaru umetnosti 10 na Novom Beogradu, na novu adresu – Venizelosova 31 na Dorćolu.

Rekonstrukcija se obavlja kako bi se obezbedili bolji uslovi za korišćenje usluga i ostvarivanje prava osiguranika i korisnika, kao i bolji tehnički uslovi za rad zaposlenih.

Veštačenja po zahtevima za pomoć i negu drugog lica i telesno oštećenje korisnika iz Beograda, koja su se obavljala u Bulevaru umetnosti 10, od 1. marta 2023. godine, obavljaju se u Venizelosovoj 31, kako se i navodi u pozivima za veštačenje koje korisnici dobijaju.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Bez obzira na sukcesivno izmeštanje Službe Filijale za grad Beograd 1 i ostalih organizacionih jedinica Fonda koje posluju na istoj adresi, posao se sve vreme nesmatano obavlja, bez prekida u radu.

Očekuje se da će Služba Filijale za grad Beograd 1, kao i druge organizacione jedinice Fonda PIO koje posluju na istoj adresi, tokom leta 2024. godine nastaviti sa radom na staroj adresi, u Bulevaru umetnosti 10, kada će se, prema planu, završiti rekonstrukcija.

Podsetimo, PIO fond je objavio i raspored isplata penzija za april.

Bonus video:

04:19

ANA BRNABIĆ: Radimo na tome da prosečna plata bude 1000 evra, a prosečna penzija 500 evra

(Espreso / PIO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.