POLICIJA PRIVELA ČOVEKA KOJI JE ŠUTIRAO VRATA HRAMA SVETOG SAVE: Episkop Šarić: "Svašta smo videli i DOŽIVELI"
Episkop remezijanski Stefan Šarić, Foto: Youtube printscreen/Lični stav

DRAMATIČNA NOĆ

POLICIJA PRIVELA ČOVEKA KOJI JE ŠUTIRAO VRATA HRAMA SVETOG SAVE: Episkop Šarić: "Svašta smo videli i DOŽIVELI"

Stravične scene snimljene su u toku noći ispred Hrama Svetog Save na Vračaru

Objavljeno:

Episkop remezijanski Stefan (Šarić), nastojatelj Hrama Svetog Save za Kurir kaže da je policija odmah privela čoveka koji je sinoć šutirao vrata ove svetinje i vikao "Ja sam Hrist! ja sam Hrist!".

- Čim je počeo da viče i udara u vrata Hrama, počeo je i da se obračunava sa mladićima koji su tuda naišli. Odmah je izašlo obezbeđenje Hrama koje je, inače, noći u objektu pored Hrama i pozvali su policiju. Zaista odmah je odreagovala i privela čoveka. Još nismo dobili obaveštenje od policije ko je taj čovek - kaže za Kurir episkop Šarić.

On dodaje da je ovo po ko zna koji put da se skrnavi ova svetinja.

- Svašta smo videli i doživeli i u po bela dana da terorista ostavlja poruku. I zato još jednom apelujem da država obezbedi obezbeđenje za Hram jer je Hram svetog save od posebnoig značaja za Srbiji. Za sada Hram plaća obezbeđenje, ali trebalo bi to biti na mnog višem nivou - kaže Šarić.

Podsetimo, stravične scene snimljene su u toku noći ispred Hrama Svetog Save na Vračaru!

Muškarac srednjih godina, kako se može videti na snimku objavljenom na društvenim mrežama, vandalski je šutirao vrata ove svetinje! Njegovo ponašanje bilo je veoma bahato, i to je probao da spreči jedan muškarac, nakon čega je usledio manji fizički obračun između njih dvojice.

Na uznemirujućem video snimku koji je osvanuo na Instagramu se videlo da je on najpre unezvereno šetao oko svetinje, a onda počeo da udara na vrata.

Devojke koje su snimile ove scene komentarisale su da je ovo velika sramota, i da je to strašno.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.