Otvorena manifestacija “Jevremova ulica susreta”
Foto: Boško Bunuševac

tradicionalna manifestacija

Otvorena manifestacija “Jevremova ulica susreta”

Marjanović je izjavio da se ove, kao i prošle godine, pokazalo da jedna komšijska manifestacija kao što je Jevremova, uvek okupi veliki broj ljudi

Objavljeno:

Danas je otvorena tradicionalna manifestacija „Jevremova ulica susreta” u Gospodar Jevremovoj ulici na Starom gradu. Događaj su otvorili mališani iz DF Hora predvođeni Bojanom Vunturišević pred Ustanovom kulture “Parobrod”. Nakon sjajnog nastupa hora, starogradski mališani iz PU “Dečji dani” prošetali su Gospodar Jevremovom ulicom, a nakon toga otpočeo je koncert za decu sjajnog Marka Luisa. Otvaranju je prisustvovao i predsednik Gradske opštine Stari grad, Radoslav Marjanović, koji je okupljenima poželeo dobrodošlicu i obratio se rečima: „Čestitam Dan opštine Stari grad, koji je bio nešto ranije ali smo odlučili da sačekamo lepo vreme i zajedno se okupimo. Nadam se da ćemo uvek imati ovako pozitivnu i lepu energiju, kao i brojne sadržaje za sve naše ljude sa Starog grada. Pozivam vas da uživate i iskoristite lep dan na našem Starom gradu”.

Stari grad
foto: Boško Bunuševac

Marjanović je izjavio da se ove, kao i prošle godine, pokazalo da jedna komšijska manifestacija kao što je Jevremova, uvek okupi veliki broj ljudi. “Mislim da odziv građana koji su danas u Jevremovoj pokazuje da je Jevremova ulica susreta jedna od omiljenih manifestacija. Gradska opština Stari grad je ove godine zajedno sa UK Parobrod pripremila dobar i kvalitetan program” istakao je predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović.

Stari grad
foto: Boško Bunuševac

U okviru “Jevremove ulice susreta” i ove godine održava se Jevremov bazar, gde različiti izlagači imaju priliku da predstave svoje proizvode, a tu je i kutak sa hranom za ljubitelje slatkog, ali i slanog.

Stari grad
foto: Boško Bunuševac

U drugom delu programa, od 12 do 16 časova, građani će moći da posete Dom porodice Pavlović i učestvuju u vođenim turama kroz ovu starogradsku vilu. U Muzeju Vuka i Dositeja deca će imati prilike da učestvuju u “National Geographic” radionicama, a za sam kraj predviđen je koncert PetarZ Kolektiva koji će zagrejati okupljene fank, soul, latino i disko ritmovima.

Stari grad
foto: Boško Bunuševac

Program manifestacije “Jevremova ulica susreta” održava se od 10 do 18 časova, a više informacija možete saznati na instagram i facebook profil opštine Stari grad.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.