Danas počinje tradicionalna manifestacija “Jevremova ulica susreta”!
Jevremova ulica susreta, Foto: Opština Stari grad

OPŠTINA STARI GRAD

Danas počinje tradicionalna manifestacija “Jevremova ulica susreta”!

Prateći program „Jevremove ulice susreta“ čini prodajni bazar na kojem će učestvovati veliki broj izlagača iz Beograda, te je upravo ovo pravo mesto na kojem možete kupiti poklone za sebe i vama voljene osobe

Objavljeno:

Na opštini Stari grad, u Gospodar Jevremovoj ulici, danas se održava tradicionalna manifestacija “Jevremova ulica susreta”. Tradicionalno okupljanje u Jevremovoj poznato je građanima Starog grada, ali i svim drugim Beograđanima, kao i turistima. U pitanju je jedna od omiljenih manifestacija koja iz godine u godinu beleži sve veću posećenost. Pored odličnog muzičkog programa, posetioce ove godine očekuju i radionice za najmlađe, predstave za decu, izložbe i vođene ture.

Kao i svake godine, najveću pažnju do sada privukao je muzički program koji će otpočeti koncertom DF Hora i Bojane Vunturišević, nakon čega će uslediti dečji koncert Marka Luisa. Popodne je rezervisano za dobru zabavu uz PetarZ kolektiv. Vrata svog doma i ove godine otvoriće „Dom porodice Pavlović“ koji predstavlja dragulj kulturnog nasleđa ove jedne od najlepših ulica u Beogradu. Ovogodišnju manifestaciju podržala je i Ambasada Brazila, te je jedan deo programa osmišljen tako da u Beogradu osetimo pravi duh ove zemlje - u Jevremovoj posetioci će moći da uživaju u savršenom ukusu brazilske kafe, deca će moći najpre da se oprobaju u fudbalskom turniru, a potom i na radionici kapuere.

1 / 4 Foto: Opština Stari grad

Prateći program „Jevremove ulice susreta“ čini prodajni bazar na kojem će učestvovati veliki broj izlagača iz Beograda, te je upravo ovo pravo mesto na kojem možete kupiti poklone za sebe i vama voljene osobe. Program manifestacije “Jevremova ulica susreta” održava se od 10 do 18 časova, a više informacija možete saznati na instagram i facebook profil opštine Stari grad.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.