ZEMUNCI, OBRATITE PAŽNJU: Velika rekonstrukcija Glavne trajaće do leta, ovako će saobraćati gradski prevoz!
Zemun, Foto: Filip Plavčić

obratite pažnju!

ZEMUNCI, OBRATITE PAŽNJU: Velika rekonstrukcija Glavne trajaće do leta, ovako će saobraćati gradski prevoz!

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti stajališta

Objavljeno:

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji Ulice glavna u Zemunu od 25. aprila od 9 časova do 24. juna doći će do promena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode na kolovozu u Ulici glavna, na delu od zone raskrsnice sa Ulicom avijatičarski trg (raskrsnica je slobodna za saobraćaj) do Ulice Davidovićeva.

Tokom izvođenja radova predmetna deonica će biti potpuno zatvorena za saobraćaj, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

Vozila sa linija 17 i 73 će saobraćati ulicama: u smeru ka Batajnici – Aleksandra Dubčeka, 22. oktobra, Vrtlarska, Ugrinovačka, Novogradska, Cara Dušana i dalje redovnom trasom; u smeru ka gradu – Cara Dušana, Karamatina, Kej Oslobođenja, Stevana Markovića, Avijatičarski trg, Aleksandra Dubčeka i dalje redovnom trasom.

Zemun
foto: Sekretarijat za informisanje

Vozila sa linije 45 će saobraćati ulicama: u smeru ka terminusu „Zemun (Novi grad)” – Tošin bunar, Ivićeva, Ugrinovačka i dalje redovnom trasom; - u smeru ka terminusu „Blok 44” – Ugrinovačka, Ivićeva, Tošin bunar i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije 83 će saobraćati ulicama: u smeru ka Batajnici – Aleksandra Dubčeka, 22. oktobra, Vrtlarska, Ugrinovačka i dalje redovnom trasom; u smeru ka gradu – Ugrinovačka, Vrtlarska 22. oktobra, Aleksandra Dubčeka i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linija 84, 704, 706 i 707 će saobraćati ulicama: u smeru ka Batajnici – Karađorđeva, Avijatičarski trg, 22. oktobra, Vrtlarska, Ugrinovačka, Novogradska, Cara Dušana i dalje redovnom trasom; u smeru ka gradu – Cara Dušana, Karamatina, Kej Oslobođenja, Stevana Markovića, Karađorđeva i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linija 703, 705 i 706E će saobraćati ulicama: u smeru ka Batajnici – Terminus „Kej Oslobođenja“, Marka Nikolića, Davidovićeva, Glavna,Cara Dušana i dalje redovnom trasom; u smeru ka gradu – Cara Dušana, Karamatina, Kej Oslobođenja, do terminusa „Kej Oslobođenja“.

Stajališta

Privremeno se ukida stajalište „Dušanova” (šifra st.#803) za linije 45 i 83 u Ulici novogradska; privremeno se izmešta stajalište „Ugrinovačka” (šifra st.#805) za linije 45 i 83 u Ulici novogradska, oko 15 metara posle postojeće pozicije, odnosno ispred kućnog broja 31.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti stajališta:

Linije 45 i 83: Novogradska – smer ka ulici Filipa Višnjićeva (stajalište koje u redovnom režimu koriste linije 81, 81L i 85);

Linije 17, 73, 84, 704, 706 i 706: Ugrinovačka - smer ka ulici Cara Dušana (stajalište koje u redovnom režimu koriste linije 45 i 83).

Vozila sa linije 83 će koristiti sva postojeća stajališta na izmenjenom delu trase osim stajališta „Aleksandra Dubčeka” u ulici 22. oktobra – smer ka Ulici Džona Kenedija (šifra st.#312, stajalište koja u redovnom režimu koriste linije 15, 45, 81, 81L i 85).

02:22

VOZAČI OPREZ! Radovi na ovim deonicama ZNATNO USPORAVAJU saobraćaj, a evo koliko se čeka na granicama

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.