TUČA U TRAMVAJU IZBILA ZBOG MIRISA NOGU? Nesvakidašnja scena u BEOGRADSKOM PREVOZU, desio se pravi LOM!
Tramvaj / ilustracija, Foto: Nemanja Pančić

I TO SE DESILO...

TUČA U TRAMVAJU IZBILA ZBOG MIRISA NOGU? Nesvakidašnja scena u BEOGRADSKOM PREVOZU, desio se pravi LOM!

Napadači su ubrzo napustili mesto događaja, dok je treći ostao u tramvaju sve do poslednjeg stajališta, odnosno do okretnice

Objavljeno:

Nesvakidašnja situacija, tuča koja je mogla da eskalira u ozbiljniji sukob, dogodila se jutros u beogradskom tramvaju.

Kako navode putnici koji su se zatekli u tramvaju, na stanici posle Vukovog spomenika ušla su trojica muškaraca i jedan od njih je legao preko sedišta i izuo obuću.

Dvojica koja su ušla s njim su ga opomenula zbog neprijatnog mirisa, a onda su počeli da ga vređaju, na šta im je on odgovorio da se oni osećaju. Nekoliko trenutaka kasnije, verbalni sukob prerastao je u fizički, jer su ta dvojica napala čoveka koji se izuo i legao preko sedišta.

Tukli su ga pesnicima, a on je zapomagao da prestanu, ali oni to nisu učinili sve dok vozač nije zaustavio vozilo i zamolio ih da prestanu.

Tramvaj / ilustracija
Tramvaj / ilustracijafoto: Aleksandra Čolić

Potom su napadači izašli iz tramvaja i pozivali napadnutog čoveka da izađe kako bi nastavili tuču. Srećom, sve se vrlo brzo smirilo kada je bilo zaprećeno da će se pozvati policija.

Napadači su ubrzo napustili mesto događaja, dok je treći ostao u tramvaju sve do poslednjeg stajališta, odnosno do okretnice. Kako očevici za Telegraf navode, situacija je bila veoma neprijatna i u nekoliko navrata mogla je da eskalira u veći sukob, a neko od putnika povikao je i da jedan od napadača ima i nož.

Bonus video:

00:55

Jeziva tuča u kafani u Mokrinu

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.