BEOGRAĐANIN "NAMESTIO "DRUGOM VOZAČU KAZNU ZA PARKING: Ako je OVO vaša registracija, U PROBLEMU STE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/djuraa_0

nečuveno

BEOGRAĐANIN "NAMESTIO "DRUGOM VOZAČU KAZNU ZA PARKING: Ako je OVO vaša registracija, U PROBLEMU STE! (VIDEO)

Sada će ta kazna stići nekome ko sa ovim nema nikave veze i pitanje je koliko će mu trbati vremena i živaca da dokaže da to zapravo nije njegov automobil

Objavljeno:

Ovo je dosad neviđeni primer bezobrazluka bahatog vozača u Beogradu! Da ne bi platio parking kaznu, ovaj Beograđanin je smislio prevaru zbog koje će ispaštati neko drugi, ni kriv ni dužan.

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak na kome se vidi kako je vozač prepravio oznaku na registarskim tablicama.

Kako su mu poslednje dve oznake "XC", on je "C" crnom izolir trakom prepravio u "O" i tako kaznu prebacio na nekog drugog koji ima na kraju registracije "XO"!

Sada će ta kazna, u iznosu od 1.350 dinara, stići nekome ko sa ovim nema nikave veze i pitanje je koliko će mu trbati vremena i živaca da dokaže da to zapravo nije njegov automobil.

Ono što je još neverovatno u celom ovom slučaju, izgleda da je autor, očigledno ponosan na svoj "genijalni izum", sve ovo sam i posalo Instargram stranici serbia_live_rezerva, kako bi oni to objavili, a on se pohvalio sopstvenom bahatošću.

"Sad će kazna da stigne nekome ni krivom ni dužnom. Trošiš tuđe vreme, gorivo, na odlaske u Komunalnu miliciju i dokazivanja. Nemam komentar više za ljudski bezobrazluk!", jedan je od komentara koji je usledio na ovu objavu.

"Čekaj... ovo je uradio neko da bi nam pokazao i pohvalio se kako je pametan?! Je l' to, ne razumem!? Sramota", glasio je drugi.

Beograđani su masovno osudili ovaj sraman postupak, te su se ovaki i slični komentari samo nizali.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.