BEBE SE TAKMIČE U NEDELJU: Mališani će biti oduševljeni! (FOTO)
Puzijada, Foto: Savetovalište Bebiron

dan za roditeljstvo

BEBE SE TAKMIČE U NEDELJU: Mališani će biti oduševljeni! (FOTO)

Jedanaesta Puzijada u Beogradu koju organizuje Savetovalište Bebiron održaće se od 11h i obradovaće sve mame i tate, čiji bebironi uzrasta između 8 do 14. meseci, puzaju poput vetra

Objavljeno:

Savetovalište Bebiron, prvo besplatno digitalno savetovalište za trudnice, i nove sajber roditelje, ima predlog za vas - ovog vikenda posetite manifestaciju " Dan za roditeljstvo"

U nedelju, 05.03.2023. godine, u beogradskom tržnom centru pozvani su svi one čija deca rastu nekom novom brzinom.

Manifestacija " Dan za roditeljstvo" je celodnevnog karaktera, i dobrodošli su svi koji žele čuju i saznaju nešto novo, a pre svega da kreiraju nove uspomene.

Jedanaesta Puzijada u Beogradu koju organizuje Savetovalište Bebiron održaće se od 11h i obradovaće sve mame i tate, čiji bebironi uzrasta između 8 do 14. meseci, puzaju poput vetra. Savetovalište Bebiron je već pripremilo diplome i zlatne medalje, za najspretnije i najbrže, a mamama i tatama ostaje samo da zabeleže ove trenutke, koje ćemo prepičavati u nedogled.

1 / 4 Foto: Savetovalište Bebiron

Nakon puzijade u 15h započećemo trideset i devetu Bebironovu besplatnu Školicu za trudnice i tate. Prepoznatljiva po svojoj stručnosti, predavačima i temama kao što su vođenje trudnoće, rani rast i razvoj kao i ishrana beba i dece, besplatna Školica za trudnice i tate, pored predavanja posebnu pažnju posvećuje pitanjima i interaktivnom pristupu koji godinama unazad neguje pod sloganom “Roditelje učimo, a o deci brinemo”.

Nakon Školice učestvujete sa vašim klincima u muzičkim radionicama, pogledajte plesne grupe naših najmlađih sugrađana i zajedno sa njima naučite i vi nove plesne korake.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.