"RAT JE SRUŠIO SVE NAŠE PLANOVE": Ukrajinka i Rus započeli život u Beogradu, upoznali se na NEVEROVATAN NAČIN! FOTO
Marija Vihivska i Jurij Kuročkin, Foto: Printscreen/Youtube/Prva tv

neverovatno!

"RAT JE SRUŠIO SVE NAŠE PLANOVE": Ukrajinka i Rus započeli život u Beogradu, upoznali se na NEVEROVATAN NAČIN! FOTO

Po izbijanju rata Marija je izbegla u Češku, a kako Jurij nije mogao da joj se pridruži zbog viznog ograničenja, rešili su da se nađu u Srbiji

Objavljeno:

Ukrajinka Marija Vihivska iz Kijeva (23) i Rus Jurij Kuročkin (23) iz Sankt Peterburga upoznali su se preko igrice pre izbijanja sukoba u Ukrajini. Još tada, i pre nego što su započeli vezu, sve je išlo protiv njih. Da bi bili zajedno morali su da napuste svoje domove, a prostor da ostvare svoju ljubav našli su u Begoradu.

- Ušao sam u proceduru za pasoš. Završio sam to u januaru, a kao što znate, u februaru je počeo rat i srušio je sve naše planove - kaže Jurij.

Po izbijanju rata Marija je izbegla u Češku, piše Nova S, a kako Jurij nije mogao da joj se pridruži zbog viznog ograničenja, rešili su da se nađu u Srbiji, a njihov prvi susret bio u Beogradu.

Rus i Ukrajinka
Rus i Ukrajinkafoto: Printscreen/Youtube/Prva tv

- Putovala sam 16 sati i nisam spavala, nisam mogla da spavam. Izašla sam iz autobusa i skočila mu u zagrljaj - kaže Marija na Prvoj Tv.

Rus i Ukrajinka smestili su se u mali stan u predgrađu Beograda, bavili su se raznim poslovima, a Kuročkin je nastavio i sa studijama informatike u Sankt Peterburgu na daljinu.

 Marija Vihivska iz Kijeva (23)
Marija Vihivska iz Kijeva (23) foto: Printscreen/Youtube/Prva tv

- Ponekad pričamo o ratu, ali među sobom nemamo nikakvih problema - kaže on, a Vihivsku najviše brine moguća osuda Ukrajinaca zbog njene veze sa Rusom, iako njena porodica nema ništa protiv, piše Nova.

Ovaj par ne gleda mnogo u budućnost, jer kako kažu ne znaju ni šta će sutra biti.

Rus Jurij Kuročkin (23) iz Sankt Peterburga
Rus Jurij Kuročkin (23) iz Sankt Peterburga foto: Printscreen/Youtube/Prva tv

- Šta se dalje dešava? Videćemo… Ne znamo šta će biti sutra. Postoji opasnost čak i od nuklearnog rata. Time nas sada plaše. Ne mogu da gledam predaleko - kaže Marija.

Za sada svoj prvi Dan zaljubljenih slave u Beogradu, koji je postao mesto njihove ljubavi i dokaz da prava ljubav ne pita za godine, rasu i nacionalnost.

(Espreso / Nova S, Prva Tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.