JEDAN DEO BEOGRADA ĆE SUTRA BITI BEZ VODE SKORO 10 SATI: Pripremite zalihe!
Voda, Foto: Profimedia

ISKLJUČENJE

JEDAN DEO BEOGRADA ĆE SUTRA BITI BEZ VODE SKORO 10 SATI: Pripremite zalihe!

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna

Objavljeno:

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Stari grad, u četvrtak, 2. februara, od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Knez Miletinoj (od Vojvode Dobrnjca do Gundulićevog venca), Venizelosovoj (od Vojvode Dobrnjca do Gundulićevog venca), Carigradskoj (od Vojvode Dobrnjca do Gundulićevog venca), Budimskoj (od Vojvode Dobrnjca do Bulevara despota Stefana) i Šantićevoj, najavljeno je iz Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Takođe, usled radova „EPS Distribucije” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema, u četvrtak od 8.30 do 12 sati vodu neće imati ni potrošači u sledećim ulicama u naselju Resnik: Edvarda Griga, Jelezovačkoj, Podavalskoj (deo ulice) i Milene Pavlović Barili.

1 / 3 Foto: Profimedia

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” na broj telefona 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.