"DOĐEŠ U BEOGRAD SA SVOJIM SEOSKIM NAVIKAMA": Stanari zgrade na Ceraku BESNI, nemilosrdno OPLELI po KOMŠIJI (FOTO)
Zgrada na Ceraku, Foto: PRINTSCREEN/GOOGLE STREET VIEW

i ovo je moguće

"DOĐEŠ U BEOGRAD SA SVOJIM SEOSKIM NAVIKAMA": Stanari zgrade na Ceraku BESNI, nemilosrdno OPLELI po KOMŠIJI (FOTO)

Mnogi su se oglasili da dele sličnu sudbinu

Objavljeno:

"Savnička 14, dođeš u Beograd da živis sa svojim navikama iz sela, nosiš drva za ogrev na četvrti sprat, a od hodnika napraviš buvljak", glasi tvit koji je otkrio neverovatne navike stanovnika Beograda i zapalio društvene mreže ovih dana.

Svačega smo se nagledali da ljudi drže po hodnicima zgrada - od sušilica sa vešom, obuće pred vratima, kese smeća koje čekaju da budu bačene u kontejner... ali ova scena zabeležana u zgradi na Čukarici je dosad nezabeležana!

Kako se vidi na fotografijama korisnika Tvitera, neko od stanara ispred zgrade drži nekolko metara drva, fino nacepanih i pokrivenih, spremnih za loženje. Kako će da ih loži u stanu, pitaju se mnogi u komentarima, ali niko nema pravi odgovor.

Ova zgrada "zanimljiva" je još i po onome kako su "uređeni" hodnici". Tako, kako se vidi na fotografijama, neki delovi stepeništa i hodnika služe kao ostave, za sve ono za šta nema mesta u samom stanu. S druge strane, neki su se "proširili", tako što su hodnik ispred svojih vrata opremili - komodom, cipelarnikom, ukrasima...

"Kakva su to drva?", "Da li je ovo realno da ima u Beogradu?", "Meni je ovo jezivo", nizali su se komentari na ovu objavu.

A bilo je i onih koji su i te kako osudili ovakake navike...

"Obavezno prijavi", "Imaš Upravnika zgrade, ako ne onda Komunalna policija".

A bilo je i onih koji dele sličnu sudbinu..

"Toga ima i na Dorćolu", "Tako i ja imam komšiju, isključio se sa toplane i sad se greje sa drvima. Ceo podrum zaposeo. Uglavnom ima puno pravo da se greje na šporet i da loži drva, u sred grada. Cela zgrada zbog njega mora da plaća čišćenje odžaka. Voli u 6 sati ujutru da cepa drva za potpalu u stanu."

Problemi sa komšijama česti su u Srbiji, a jedan od načina rešavanja spornih situacija je i postavljanje upozorenja na vidnom mestu.

Tako je jedan komšija razbesneo stanare zgrade u Beogradu, a sliku poruke objavila je jedna Tviter korisnica.

"Samo još jedan dan u našoj zgradi. Bacanje đubreta kroz prozor kao redovna pojava. Ne možeš im ništa. Nadam se da je piscu poruke bilo bar malo lakše kad je ovo okačio na oglasnu tablu", napisala je u opisu objave.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.