IZDAJE LUKS STAN U KNEZ MIHAILOVOJ PO 5 PUTA NIŽOJ CENI OD TRŽIŠNE: Naveo SRAMAN USLOV, mreže gore zbog OVOGA! FOTO
Knez Mihailova, Foto: Profimedia, Marina Lopičić

JEZIV "TREND"!

IZDAJE LUKS STAN U KNEZ MIHAILOVOJ PO 5 PUTA NIŽOJ CENI OD TRŽIŠNE: Naveo SRAMAN USLOV, mreže gore zbog OVOGA! FOTO

Oglas je u međuvremenu obrisan, ali prekasno

Objavljeno: 12:32h

Fotografija oglasa sa jednog sajta za nekretnine deli se na mrežama zbog nepristojne ponude koja ide uz „luks stan u srcu Beograda“.

Znamo već za jeziv trend među muškarcima koji izdaju stanove devojkama u Srbiji, ali ovaj oglas ide još dalje, bar u otvorenosti.

„Odličan stan, luks, srce Beograda. Slike i lokacija govore više od reči… Ženskoj osobi samo, jer vidite i sami cena je pet puta niža od tržišne, ipak je lokacija Knez Mihajlova a opremljen ful, dupleks, prizemlje i prvi sprat, nije suteren, nek se jave slobodnije devojke putem Vibera“, pisalo je u oglasu.

Iako je ovo bilo dovoljno da se nasluti o kakvom stanodavcu je reč, narednih nekoliko redova posebno su uznemirujući.

„Srećnica će dobiti u zakup vrh stan na vrh lokaciji, naravno ako mi se dopadne srodna duša sa kojom ću podeliti povremeno neke momente, tipa izduvnog ventila, nisam starac, već čovek od 40 godina… Ko se pronađe nek se javi, a ostale nemoj da se javljaju. Hvala“, zaključio je stanodavac.

Oglas je u međuvremenu obrisan i na fotografiji koja kruži mrežama se ne vidi cena, niti slike stana. Mada, nije ni potrebno.

Nakon „Fuj“ komentara i poražavajuće konstatacije da će se „nažalost, verovatno neka nesrećnica javiti“, na mrežama se nastavila paljba sa „Čekaj bre šta ovaj bolesnik umišlja?“, „Pa nadam se da ona koja se javila je otišla da ga nabode pesnicom…“, „Muškarci se ovako ponašaju iz uverenja da je to normalno“…

(Espreso / Nova S / Ana Kalaba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.