RUSKINJA POSETILA NOVOGODIŠNJI VAŠAR U BG, PA SE ŠOKIRALA: Tvrdi da se ovo ne prodaje ni u jednoj drugoj ZEMLJI!
Foto: TIKTOK/SCREENSHOT/IAMDRONEGIRL

NIJE JOJ JASNO

RUSKINJA POSETILA NOVOGODIŠNJI VAŠAR U BG, PA SE ŠOKIRALA: Tvrdi da se ovo ne prodaje ni u jednoj drugoj ZEMLJI!

Novogodišnji štandovi u Beogradu iznenadili su strance jer jedan od njih ima ponudu koju nijedna druga zemlja ne nudi

Objavljeno:

Već nekoliko decenija unazad imamo priliku da uživamo u novogodišnjim štandovima na ulicama srpskih gradova. Njima se najviše raduju mališani koji ne kriju oduševljenje prazničnom čarolijom i suvenirima, slatkišima i poklonima. Zahvaljujući "Božićnim marketima na otvorenom", pojedini gradovi postali su najpopularnije turističke destinacije uoči Nove godine, a neki od njih su Budimpešta, Beč, Prag...

Beograd se takođe zapaža kada su u pitanju praznična atmosfera i manifestacije, posebno u očima stranaca. Ovoga puta jedan štand privukao je posebnu pažnju. Na društvenim mrežama pre tri dana se pojavio snimak Ruskinje koja ističe koliko je iznenađena ponudom.

Ona je pokazala kako izgleda Beograd sa novogodišnjim štandovima uz video pod nazivom "Srbija je jedina zemlja koja ovo nudi". Pored kućica koje nude hranu, slatkiše, kuvano vino i druga pića, Ruskinja se začudila jer nikada do sada nije videla cigarete u prazničnoj ponudi.

Snimak je na TikTok-u postao viralan, videlo ga je preko 110.000 ljudi. Naravno, komentari nisu izostali brojnim korisnicima društvenih mreža i ako je suditi po njima, drugi nisu nimalo iznenađeni. "Hvala Bogu što Balkan postoji", "Što da ne, nema ništa loše u tome", "To je sjajna ideja", "Kad se prodaje alkohol, što ne bi i cigarete?", "Ne fali ništa tome", glasili su komentari.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.