Očajna radnica: Prodaću semafor da nahranim decu!

Zaplena opreme u Šumicama

Očajna radnica: Prodaću semafor da nahranim decu!

Centar je zbog tužbe ostao bez koševa i semafora, a ovu opremu, koja je osnova za rad "Šumica", zaplenili su sudski izvršitelji pre nekoliko dana
Objavljeno:

Anja Branković, radnica beogradskog Centra za kulturu i sport "Šumice", naplatila je šest zaostalih zarada tako što je umesto novca dobila - semafor! Centar je zbog tužbe ostao bez koševa i semafora, a ovu opremu, koja je osnova za rad "Šumica", zaplenili su sudski izvršitelji pre nekoliko dana. - Tražim svoje, ništa tuđe - rekla je Anja Branković i dodala da se bori za svoju i egzistenciju svog deteta. - Nas sedmoro tužilo je firmu, ali samo sam ja preko sudskih izvršitelja pokušala da naplatim svojih 290.000 dinara, koje mi duguju na ime šest zaostalih plata. Drugi su pokušali preko Narodne banke. Zato se račun centra namerno drži u blokadi kako ne bismo mogli da naplatimo ono što smo zaradili, a klubovi i korisnici sve plaćaju preko namenskog, a ne preko komercijalnog računa. Za mene je ovo bio jedini način - rekla je ona i dodala da ne zna koja je vrednost semafora i koševa koji su kupljeni pre desetak godina, kao i da je ne zanima šta će biti s novcem koji "pretekne" od prodaje.

Radnici "Šumica", njih 18, koji nisu tužili Centar, ljuti su na svoju koleginicu zbog ovakve odluke, jer kako kažu, nije želela još malo da se strpi. Koševi su tada plaćeni 30.000 evra, a semafor dva miliona dinara. "Šumice" ovih dana ponovo očekuju izvršitelje. U strahu da će zbog potraživanja druge koleginice na udaru biti stolovi za stoni tenis, golovi... (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.