POPODNEVNI ŠPIC U BEOGRADU: Evo gde je NAJKRITIČNIJE
Gužve u gradu, Foto: Naxi kamere

gužve

POPODNEVNI ŠPIC U BEOGRADU: Evo gde je NAJKRITIČNIJE

Putovanje auto-putem od Novog Beograda do Autokomande traje 43 minuta, a alternativnim pravcem, preko Mosta na Adi i Senjaka stiže se za 31 minut

Objavljeno:

Velike gužve ovog popodneva su na auto-putu, dok su centralne gradske saobraćajnice poput Slavije i Takovske prohodne.

Ovakvo je stanje na glavnim gradskim saobraćajnicama nešto pre 17 sati.

Pravac: Tošin bunar - Autokomanda

Putovanje auto-putem traje 43 minuta, a alternativnim pravcem, preko Mosta na Adi i Senjaka stiže se za 31 minut.

Autokomanda
Autokomandafoto: Printscreen / Naxi kamere

Pravac: Ada - Cvijićeva

Ova deonica prelazi se za 26 minuta.

Stanje na mostovima i važnim tačkama:

Brankov most: Opterećen ka centru, ali prohodan

Gazela: Velika gužva ka starom delu grada, opterećenje u suprotnom smeru

Stari savski most: Prohodan

Most na Adi: Usporen saobraćaj ka Čukarici

Pančevački most: Usporen saobraćaj ka centru grada

Sajam: Opterećen

Kneza Miloša i Takovska: Prohodne

Trg Nikole Pašića: Prohodan

Slavija: Prohodna

Zemun: Gužva na Batajničkom putu u smeru ka Pupinovom mostu

Čukarica: Gužve na petljama Radnička, Hipodrom i na Čukaričkoj padini ka Žarkovu

Obilaznica oko Beograda: Gužva pred ostružničkim mostom u smeru ka Nišu

Radovi na putevima:

Radovi na putu
Radovi na putufoto: Aleksandar Čolić

Dravska:

Tokom izvođenja radova na izgradnji stambenog objekta, a zbog demontaže krana, biće zatvoren saobraćaj, zauzet kolovoz u Dravskoj ispred broja 14 i ukinuto osam parking mesta u Ulici Dravskoj, (prvih osam parking mesta), na delu od Ulice Kajmakčalanske do Ulice Žičke, u vremenskom periodu od 3. 12. 2022. do 4. 12. 2022.

Omladinskih brigada

Radovi na izgradnji objekta zauzeće deo trotoara, biciklističke staze i deo kolovoza, od 29. 11. 2022. do 28. 12. 2022. godine.

Majora Ilića

Tokom radova na izgradnji objekta biće izmenjen režim saobraćaja u Ulici Majora Ilića, u periodu od 3. 12. 2022. do 4. 12. 2022. godine, u intervalu od 16.00 do 24.00 sata.

Despota Đurđa:

Tokom radova na popravci postojećih i izradi novih javnih saobraćajnih površina izvedenih od sitne kamene kocke u ulici Klaonička, koje izvodi JP "Putevi Beograda", biće zatvoren saobraćaj u Ulici despota Đurđa od Sibinjanin Janka do Nade Dimić, do 19. januara.

Mileševska:

Tokom radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP "Beograd put", za saobraćaj će biti zatvorena Mileševska ulica, od Trnske do Radivoja Koraća do 3. decembra.

Partizanske avijacije:

Tokom radova koje izvodi JKP "Beograd put", za saobraćaj će biti zatvorena jedna kolovozna traka u Ulici partizanske avijacije od Bulevara Arsenija Čarnojevića (auto-put) do raskrsnice sa ulicama Nikole Dobrovića i Marka Čelebonovića, a u drugoj slobodnoj kolovoznoj traci saobraćaj će se odvijati dvosmerno, do 7. decembra.

Radoslava Grujuća:

Tokom radova na rekonstrukciji u zaštitnom pojasu sekundarne vodovodne mreže biće zatvoren saobraćaj u Ulici Radoslava Grujića, od raskrsnice sa Mileševskom do kućnog broja 18, u periodu od danas do 3. decembra, po fazama.

Živojina Žujovića:

Tokom radova na izgradnji stambeno - poslovnog objekta biće zatvoren saobraćaj, zauzet deo kolovoza u ul. Živojina Žujovića ispred br. 19, utorkom i petkom, u periodu od 25. do 29. novembra.

Braće Amar:

Zatvorena do 10. decembra (radovi Beogradskih elektrana)

Aktuelne izmene na linijama:

Danas od 14:40 časova zbog radova Beogradskog vodovoda i kanalizacije u ulici Gunjak došlo je do promene u radu linije 39 i to na sledeći način: Linija 39 promenu smera kretanja vrši kod MZ Kumodraž bez korišćenja početnog stajališta Kumodraž 1 u ulici Gunjak.

Takođe, od 15:00 časova zbog radova Beogradskog vodovoda i kanalizacije u Kumodraškoj ulici kod broja 23 došlo je do promene u radu linie 18 i 39 i to na sledeći način: Linija 18 u oba smera saobraća ulicama Vojvode, Stepe, Ljuba Vučkovića, Kumodraška i dalje redovno. Linija 39 u oba smera saobraća ulicama Ustanička, Kruševačka,Husova, Ljubićka i dalje redovno.

Na delu između zone raskrsnice sa ulicom Stojana Aralice i zone raskrsnice sa ulicom Marka Čelebonovića u periodu od 1. 12. 2022. godine od 09.00 časova do 5. 12. 2022. godine izvodiće se faza radova koja podrazumeva zatvaranje za saobraćaj desne kolovozne trake ulice Partizanske avijacije (gledano u smeru ka Bežanijskoj kosi), pri čemu će se leva kolovozna traka (gledano u smeru ka Bežanijskoj kosi) koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi, predmetna deonica će biti zatvorena za saobraćaj, pri čemu će se vozila gradskog prevoza u zoni radova na sledeći način:

Saobraćaj
Saobraćajfoto: Beta/Milan Obradović, Ilustracija

- Linije br. 74, 75 i 75N će u smeru ka Bežanijskoj kosi saobraćati ulicama Partizanske avijacije, Peđe Milosavljevića, Dr Huga Klajna i dalje redovnim trasama; - Linija br. 76 će u smeru ka Bežanijskoj kosi saobraćati ulicama Partizanske avijacije, Peđe Milosavljevića, Dr Huga Klajna, Rajkova i dalje redovno; - Linije br. 612 i 708 će u smeru ka Bežanijskoj kosi saobraćati ulicama Partizanske avijacije, Peđe Milosavljevića, Dr Huga Klajna, Marka Čelebonovića i dalje redovno. - Privremeno se izmešta stajalište "Nikole Dobrovića" za smer prema Bežanijskoj kosi za linije br. 74, 75, 76, 612, 708 i 75N u ulicu Partizanske avijacije, na poziciju oko 40,0 metara posle zone - Raskrsnice sa ulicom Marka Čelebonovića; - Privremeno se uspostavlja stajalište "Peđe Milosavljevića 1" za smer prema Bežanijskoj kosi za linije br. 74, 75 i 75N u ulici Peđe Milosavljevića, na poziciji neposredno ispred zone raskrsnice sa ulicom Dr Huga Klajna, dok će vozila sa linija br. 76, 612 i 708 koristiti redovno stajalište "Peđe Milosavljevića" u smeru ka Zemunu.

EKO 1 - Radovi u Đorđa Stanojevića (do 22. decembra)

95, 104, 105L - Radovi u Ivana Milutnovića (do kraja godine)

522 - Radovi u Železniku (do 9. decembra)

72, 607, A1 - Radovi na Aerodromu (do kraja godine)

503 - Radovi na Kružnom putu (do kraja godine)

702, 703 - Radovi u Batajnici (do kraja godine)

82, 88, 610, 611, 705, 706E, 703L1 - Radovi u Zemunu (do 16. januara)

47, 94 - Radovi u Resniku (do 31. maja 2023)

81, 81L - Radovi u Altini (do 25. decembra)

23, 37, 51, 52, 53, 58, 85, 88, 560E - Nadvožnjak u Kirovljevoj zatvoren za autobuse u smeru ka periferiji

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.