RADNIK GRADSKE ČISTOĆE IZ BEOGRADA JE HEROJ DANA: Ovim POTEZOM je SVE ODUŠEVIO, svaka čast, LJUDINO! (FOTO)
Pomogao baki da pređe ulicu, Foto: Printscreen/RTS

svaka čast!

RADNIK GRADSKE ČISTOĆE IZ BEOGRADA JE HEROJ DANA: Ovim POTEZOM je SVE ODUŠEVIO, svaka čast, LJUDINO! (FOTO)

Radnik Gradske čistoće u Beogradu pomogao baki i vratio veru u ljude!

Objavljeno: 14:05h

Na instagram stranici moj_beo_grad objavljena je fotografija koja vraća veru u humanost.

Kako se vidi na fotografiji koja je nastala na Terazijama, radnik Gradske čistoće pomogao je starijoj ženi da pređe ulicu. Baku sa štapao držao je ispod jedne ruke, dok joj je u drugoj ruci nosio njenu torbu.

"Prizor na Terazijama za svaku pohvalu. Potrebno je samo nekoliko minuta da nekome ulepšamo dan. Prometne ulice Beograda, za starije osobe mogu biti kobne u slučaju da im pažnja malo popusti. Gust i brz saobraćaj, dodatno ugrožava bezbednost starijih, ali se skoro uvek nađe neko ko ima veliko srce i na sve načine brine o starijim sugrađanima. Ovaj primer, na veliku sreću nije jedini. radnik gradske čistoće pola minuta odvojio je kada je video stariju ženu koja hoće da pređe ulicu.", navedeno je u objavi.

Da ovakvi gestovi nisu retkost, pokazuju i brojne fotografije koje se objavljuju na društvenim mrežama.

Tako je nedavno podeljena fotografija policijskog službenika PS Barajevo koji je pomogao deki koji je u kolicima gurao baku.

“Zdravo, ako nije problem da objavite ovo velikodusno delo od strane policijskog sluzbenika PS Barajevo. Jutros je velikom brzinom priskocio u pomoc starijem, slabo pokretnom deki koji je u invalidskim kolicima gurao svoju suprugu kako bi mu pomogao da zenu podignu na trotoar a zatim i stepenik od kafica. Danas je retko da se vide ovakvi mladici, svaka pohvala za tvoju policijsku stanicu, MOMAK SVAKA TI CAST!”, navodi se u objavi.

Policajac pomaže deki i baki da pređu ulicu
Policajac pomaže deki i baki da pređu ulicufoto: Printscreen/Telegram/ SERBIA LIVE - BEOGRAD

Policajcima je u opisu posla da su uvek na usluzi građanima i da su tu da nas čuvaju i da nam pomažu u nevolji, ali nekada ni ne razmišljamo o tome već tu činjenicu uzimamo zdravo za gotovo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.