VELIKO SRCE NA 3. BEOGRADSKOM POLUMARATONU: Održana je trka sećanja na Dragoljuba Đuričića! (FOTO)
Treći Beogradski polumaraton, Foto: Željka Dimić

NAJEMOTIVNIJA SLIKA NAŠEG GRADA

VELIKO SRCE NA 3. BEOGRADSKOM POLUMARATONU: Održana je trka sećanja na Dragoljuba Đuričića! (FOTO)

Trka sećanja heroju u čast danas je pi mišljenju mnogih najemotivnija i najpozitivnija slika poslata iz našeg grada

Objavljeno:

Srce Beogradskog maratona pokazalo je svoju veličinu i juče na 3. Beogradskom polumaratonu.

Nije zaboravilo,a indicije su i da neće zaboraviti svog heroja Dragoljuba Đuričića. Trka sećanja heroju u čast danas je po mišljenju mnogih najemotivnija i najpozitivnija slika poslata iz našeg grada.

Prvi čovek maratona Darko Habuš je svojim delom pokazao da je dovoljno u životu imati jednog prijatelja poput njega , zato mu i nije bilo teško da razume i podrži Viktoriju i Nataliju Samardžić i pomogne im da u realizaciji trke .

Iskrenim prijateljima poput Ivana Firčija koji je pristigao iz Novog Sada,Biljani Krstić I njenom Bistriku, Nikolini Kovačević , ali ni Dragoljubovim učenicima Mystik bendu iz Vrbasa ovo je bila šetnja gde su se smenjivale radost i tuga.

Beogradski maraton je ovom trkom - šetnjom pokazao da uvek može više i uvek korak ispred vremena!

1 / 12 Foto: Željka Dimić

Ali ne samo to, pokazao je se da pomera granice mogućeg što je i njihov heroj za života radio.A ove dve dame idejni pokretači one su pokazale da se lavina pokreće snagom dobre volje uz srećnu okolnost prepoznavanja.

Pozitivan gest je i od strane Porodične trke Sava osiguranja koja je " Porodici Dragoljuba Đuričića" dodelila i nagradu u kategoriji najveće porodice, što je podsticajno za sve porodice koje da se u što većem broju prijave i na sledeći maraton. Beogradski maraton sa prvim čovekom na čelu pokazao je da je uvek korak ispred, zato se polako spremajte za veliki Beogradski maraton 23.04.2023

Sa porodicom Dragoljuba Đuričića bio je i sin preminulog umetnika koji je na kraju trke izjavio da bi njegov tata bio srećan i ponosan ovim veličanstvenim događajem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.