DEVOJKA UHVAĆENA U AKCIJI NA ZELENOM VENCU: Kamere sve zabeležile, pogledajte kako je pokušala da se IZVUČE (VIDEO)
Pokušaj krađe na Zelenom vencu, Foto: serbialive_beograd_rezerva, Stefan Jokić

sramota!

DEVOJKA UHVAĆENA U AKCIJI NA ZELENOM VENCU: Kamere sve zabeležile, pogledajte kako je pokušala da se IZVUČE (VIDEO)

Ovog puta je kradljivci propao plan, ali vrlo su česti slučajevi da na isti način budu pokradeni građani, a da pritom i ne primete odmah da su bili žrtve

Objavljeno:

Gotovo svakodnevno se javljaju žrtve koje su na prometnim mestima u prestonici opljačkane, sa nadom da će barem uspeti da pronađu svoju dokumentaciju ili sa upozorenjem da se drugi prolaznici pripaze sumnjivih lica.

Tako se na društvenim mrežama pojavio snimak sa sigurnosnih kamera na Zelenom vencu u Beogradu na kome je zabeležen pokušaj krađe.

Na Instagram stranici serbialive_beograd_rezerva je uz video snimak stajao opis: "Evo ceo snimak sa Zelenog Venca kako devojke pokusavaju da ukradu novac iz torbe".

Kao što se može videti na snimku, devojka je pokušala s leđa da izvuče novčanik iz torbe prolaznice koja je srećom primetila da se nešto dešava iza nje, te se osvrnula i videla devojku koja se istog momenta okrenula.

Ovog puta je kradljivci propao plan, ali vrlo su česti slučajevi da na isti način budu pokradeni građani, a da pritom i ne primete odmah da su bili žrtve.

Tako je je jedan muškarac usred crkve gurnuo ruku u dečja kolica i počinio jezivo krivično delo - ni manje, ni više nego pred ikonama, usred verskog objekta!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.