MAJSTOR NA KOMBIJU PROVOZAO DOJAVU ZA SUTRA: Orlovi bacaju Brazil na kolena, Mitrogol je ČOVEK ODLUKE? (FOTO)
Prognoza za Mundijal, Foto: EPA/Frederik Varfjell, Društvene mreže

ovo je hit!

MAJSTOR NA KOMBIJU PROVOZAO DOJAVU ZA SUTRA: Orlovi bacaju Brazil na kolena, Mitrogol je ČOVEK ODLUKE? (FOTO)

Bilo bi lepo kada bi se zaista ostvarilo

Objavljeno:

Ono što Srbima padne na pamet, ne može nikome. Euforija oko Svetskog prvenstva oseća se u vazduhu, svi navijamo za našu reprezentaciju svim srcem, ali ima i obožavaoca kojima je to stalno u mislima.

Tako je danas u Beogradu na neopranom kombiju osvanula prognoza sutrašnjeg meča između Srbije i Brazila.

Bilo bi lepo kada bi se zaista ostvarilo. Još je zanimljivija činjenica to što onaj kome je ovo palo na pamet predviđa da će pobedničke golove doneti Aleksandar Mitrović.

Pogledajte fotografiju, uslikano je na Bubanj potoku.

Svetsko prvenstvo
foto: Printscreen Instagram / Moj Beograd

Podsetimo, reprezentativci Srbije Filip Đuričić i Nemanja Gudelj govorili su na konferenciji za medije pred prvo kolo Mundijala protiv Brazila 24. novembra od 20 časova.

Đuričić: Fudbal je pokazao da su senzacije moguće, to nam daje samopouzdanje, ali naša utakmica je totalno drugačija i neće biti nimalo lako, daje nam nadu da je senzacija moguća. Da li su Brazilcima slabe karike bekovi? Pa igraju u Juventusu, ako je tako to nije lepo za nas. Imaju mane i pokušaćemo da ih napadnemo gde su najtanji. Ne bih otkrivao da li su bekovi najslabiji.

Gudelj: Gledamo sebe, imamo atmosferu koja je vrhunska i želimo da odemo što dalje. Đuričić: Idemo utakmicu po utakmicu, to kakve sumnje imaju nije naš fokus. Kako god, bitno je da mi prođemo grupu. To od kada oni počinju takmičenje, nije bitno.

Đuričić: Kada sam počinjao ispred zgrade uvek sam zamišljao kao da igramo protiv Brazilaca. Koji je bio epilog, možete samo da zamišljate? Uvek sam zamišljao finale, za nas je u četvrtak već finale i da epilog bude kao i ispred zgrade.

Gudelj: Voleo bih što duže da ostanemo ovde... Ovo je moje prvo Svetsko prvenstvo, selektor me je pozvao i uvek ću dati sve od sebe kao što je to i do sada bilo.

Đuričić: Što se tiče vremenskih uslova, mislio sam da će biti teže. Imali smo sreće da je ovakvo vreme, toplije je bilo u Bahreinu. Uglavnom zajedno provodimo vreme i retko je to da je tako velika grupa igrača stalno zajedno.

Đuričić: Što se tiče prethodnog Svetskog prvenstva, nisam ni očekivao tada da budem na spisku, ali ovaj poziv i učešće na Mundijalu je kruna karijere. Imao sam tešku povredu pre godinu dana i neopisivo sam srećan što sam ovde.

Sport, Fudbal, Filip Đuričić
foto: Starsport©

Gudelj: Da li bi mogao da se ponovi šut kao u dresu Sevilje? Nadam se da će to da se desi na utakmicama i najbitnije je da nastavimo kao tim.

Đuričić: Pritisak ne mora da bude negativna stvar, jedva čekamo da izađemo i igramo protiv njih. Ja ne volim kad se priča o tom polufinalu, finalu, samo da igramo utakmicu po utakmicu.

Sport, Fudbal, Nemanja Gudelj
foto: Starsport©

Gudelj: Brazil 2018. i danas? Razlikuju se mnogo, imaju novih igrača i tu je dosta promena. Brazil u svakoj generaciji ima jak tim i uvek se bore za titulu kad god igraju. Mora da se bude fokusiran kada god se igra protiv njih.

Đuričić: Svejedno je da li ću igrati minut ili više, samo je važno da dođemo do pobede. Što se tiče Brazila i njihovih golmana, nema tu potrebe za analizu. Dobro ih poznajem.

Gudelj: Ne znamo ko će igrati, znamo samo da smo svi spremni i jedva čekamo tu utakmicu. Ko god bude igrao nadamo se da ćemo doneti dobru igru.

Đuričić: Što duže vremena provodimo zajedno, lakše nam je da komuniciramo tim fudbalskim jezikom. Za veliki broj igrača je ovo prvo Svetsko prvenstvo i sigurno je da će pritisak biti veliki. Kao i do sada, moramo da igramo hrabro, tako da šta bude-bude.

Gudelj: Znamo mi naš kvalitet i da smo na dobrom putu, snalazimo se na terenu odlično i mislim da smo u trenutku kada sami od sebe zahtevamo da pokažemo celoj Srbiji i svetu da možemo da uradimo lepe stvari.

Đuričić: Sve je relativno, svi igramo u jakim ligama i jako je teško igrati prvo poluvreme. Svi znamo da se utakmice lome u završnici utakmice i mene bar raduje da se u drugom poluvremenu igra bolje. Naravno da bismo voleli da rešimo utakmicu ranije, ali nema lakih utakmica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.