DRAMATIČNI PRIZORI U BEOGRADU TOKOM KOŠAVE: Drveće pada na sve strane (FOTO/VIDEO)
Oluja (ilustracija), Foto: Printscreen Instagram, Profimedia

SNAŽNA OLUJA

DRAMATIČNI PRIZORI U BEOGRADU TOKOM KOŠAVE: Drveće pada na sve strane (FOTO/VIDEO)

Kako građani Žarkova javljaju, velika grana obrušila se na parkirane automobile

Objavljeno: 20:42h

Košava, vetar, kiša i magla sastavni su deo današnjeg dana, a ove nepogode dovele su i do havarija u pojedinim delovima grada.

Kako građani Žarkova javljaju, velika grana obrušila se na parkirane automobile.

Inače, radi se o parkingu kod OŠ "Đorđe Krstić". Kako građani navode, ulica je trenutno zatvorena, a svu sreću nema povređenih lica.

Osim toga, drvo se obrušilo i nasred puta u Kneza Višeslava što vozačima itekako otežava vožnju. Građani se usled košave otežano kreću, a kiša dodatno stvara problem vidiljivosti.

Podsetimo, Srbiju zahvatio veoma snažan ciklon sa centralnog Mediterana i Jadranskog mora. Očekuju se olujni udari košave od preko 100 kilometara na sat. Do kraja novembra vreme u skladu sa kalendarom, ali bez pravog zimskog scenarija i uz sneg samo na planinama

Zbog olujnih i orkanskih udara košave preporučuje se ogroman oprez.

- Tokom večeri i noći oblačno, mestimično sa kišom i vetrovito. Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, ponegde sa olujnim udarima, na jugu Banata i sa udarima orkanske jačine. Vetar će oslabiti sutra ujutru i pre podne - navodi u svojoj najavi Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Takođe, na području Beograda tokom večeri i noći oblačno, povremeno sa kišom uz umeren i jak jugoistočni vetar koji će povremeno imati olujne udare.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.