"SE*S JE BIO VRHUNSKI, A ONDA SAM PRESPAVALA KOD NJEGA I ZAVRŠILA U SUZAMA"! Ispovest Beograđanke zgranula sve
Ljubavni par, Foto: Profimedia

ispovest

"SE*S JE BIO VRHUNSKI, A ONDA SAM PRESPAVALA KOD NJEGA I ZAVRŠILA U SUZAMA"! Ispovest Beograđanke zgranula sve

Priče koje nikog nisu ostavile ravnodušnim

Objavljeno:

Nekada je bilo tabu pričati o tome, danas skoro svako ima nekog "prijatelja sa povlasticama" koji ulaze u igru kada "pravog" partnera nema na vidiku, a zafali seksa. A kao i u svim ostalim međuljudskim odnosima, i ovde se često javljaju komplikacije. Tri Beograđanke otkrile su kako su one rešavale probleme sa svojim prijateljima sa povlasticama.

Par
foto: Profimedia

SVE SUPER SE DEŠAVA UVEČE, NIKAD UJUTRO

- Imala sam super seks šemu sa jednim tipom koja je trajala mesecima. Scenario je uvek bio isti - dođem uveče kod njega, padne seks, možda provedemo još malčice vremena zajedno i ja odlazim dalje. I sve je bilo sjajno do ovog septembra, kada sam prvi put prespavala kod njega. On je u centru, a ja sam dogovorila neko rano viđanje sa društvom u gradu, i mislila sam da će mi biti zgodnije i lakše da idem od njega. Uglavnom, uveče smo se standardno napili i imali standardno dobar seks, a onda kada je zazvonio moj sat u osam ujutro on je navaljivao da još jednom ponovimo seks. I ne znam zašto, ali pristala sam. Seks je bio užasan, ni blizu našem standardnom, sjajnom i pijanom seksu. Sada je bilo nekako...tužno. Tako očajna nisam ni htela da se viđam sa društvom, pa me je on odbacio kući. I tako sam sedela sama na kauču, u odeći od juče, još bolnih mišića od seksa. Nije dobar osećaj i rešila sam da nema više spavanja u takvim odnosima. Znate kako ljudi obično kažu da se ništa dobro ne dešava posle dva ujutro? Ja mogu da vam kažem da se u ovakvim odnosima ništa dobro ne dešava posle devet ujutro - kaže nam Sanja (28).

SUPER MI JE BILO, ALI ZATO ŠTO SMO VEĆ BILI PRIJATELJI

- Moje prvo i jedino iskustvo u kres šemama je sa ortakom iz srednje škole. Kres šemu smo počeli nekih šest godina nakon što smo završili školu, i to tako što mi je on prosto poslao poruku i pitao me da li bih bila u šemi sa njim. Oduvek smo se dopadali jedno drugom, a ja nisam imala nikog, pa sam rešila da bi to bilo zabavno. Sjajan je osećaj imati sjajan seks a ne brinuti oko osećanja druge osobe, ili gde vodi ta veza i sve ostale stvari kojima se opterećujemo u "normalnim" odnosima. Trajalo je par meseci, a onda je on našao devojku, pa smo prestali da se viđamo. Ali ako bi mi svaka šema bila ovako dobra, rado bih našla još neku - rekla je Jana (24).

Par, Svađa, Impotencija, Razvod, Prepirka, Raskid
foto: Profimedia

BILO JE UŽASNO

- U početku je bilo super, počeli smo da se viđamo, tip mi je rekao da nije zainteresovan za bilo šta više od seksa a ja sam se složila sa tim. Međutim, duboko u sebi, bila sam uverena da će se na kraju zaljubiti u mene. Na početku viđanja smo dogovorili "uslove", između kojih je bilo da oboje imamo pravo da se viđamo sa drugima, da nema spavanja jedno kod drugog, da nema neobaveznog viđanja, već samo onog zbog seksa i slične stvari. A on je sva ta pravila poštovao i viđao se sa drugim devojkama zbog čega sam ja kiptela od besa. Završilo se tako što sam mu napravila ljubomornu scenu, on je bio u čudu i na kraju me je ostavio. Rešila sam - nikad više - kaže Marina (32).

A da li biste vi pristali na ovakav "prijateljski" odnos? Pišite nam u komentarima.

(Espreso / BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.