VELIKE PROMENE U OKTOBRU! Ove GSP linije ĆE PRETRPETI izmene zbog radova, dok će čak 3 biti UKINUTE!
Javni gradski prevoz, Foto: Nemanja Pančić

VAŽNO!

VELIKE PROMENE U OKTOBRU! Ove GSP linije ĆE PRETRPETI izmene zbog radova, dok će čak 3 biti UKINUTE!

Oktobar donosi promene na trasama GSP

Objavljeno:

Vozila sa linije 44 će do 20. oktobra će saobraćati na delimično izmenjenoj trasi u oba smera trasom: Železnička stanica „Dunav stanica" - Poenkareova - Klanički kej - Viline vode /Tempo/ - Dunavska - Luka Beograd - Žorža Klemansoa - Dunavska - Knežopoljska - Venizelosova i dalje redovnom trasom.

Autobus, Putnik, Vozač, GSP, Incident
foto: Beta/Milan Obradović, Ilustracija

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JGS-a, navodi se u saopštenju. Do izmene trase linije 44 dolazi zbog izvođenja radova na redovnom održavanju Ulice Žorža Klemansoa, na delu od zone raskrsnice sa Venizelosovom ulicom do zone raskrsnice sa Dunavskom, kod Luke Beograd. Privremeno ukidanje tramvaja sa linija 2,6 i 14 trajaće do 17. oktobra u pola četiri do kada je planirano izvođenje radova na tramvajskoj kontaktnoj mreži u Bulevaru kralja Aleksandra. Radovi su na delu od zone raskrsnice sa Beogradskom ulicom do zone raskrsnice sa Ruzveltovom. Na liniji 5, tramvaji će saobraćati na relaciji Kalemegdan (Donji grad) - Omladinski stadion. Tramvaji na liniji 7 saobraćaće na relaciji Tašmajdan - Blok 45.

Tramvaj
foto: Sonja Spasić

Na liniji 10, tramvaji će se kretati na relaciji Kalemegdan (Donji grad) - Banjica preko Savskog trga. Tramvaji na liniji 12 saobraćaće na relaciji Tašmajdan - Banovo brdo. Navodi se da će na linijama 9, 11 i 13 tramvaji saobraćati na svojim redovnim trasama. Uspostavlja se privremena autobuska linija 7A na relaciji Trg Slavija - Ustanička.

Trasa te linije u oba smera je: Trg Slavija - Nemanjina - Resavska - Bulevar kralja Aleksandra - Ustanička, a vozila će koristiti postojeća stajališta.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.