RADOVI MENJAJU REŽIM GRADSKOG PREVOZA: Izmenjena trasa za 4 beogradske linije
ilustracija, Foto: Dado Đilas

saobraćaj

RADOVI MENJAJU REŽIM GRADSKOG PREVOZA: Izmenjena trasa za 4 beogradske linije

Radovi se izvode na kolovozu u Ulici Maksima Gorkog u zoni raskrsnice sa Ulicom gospodara Vučića

Objavljeno:

Tokom izvođenja radova na sanaciji defekta na kanalizacionoj mreži u Ulici Maksima Gorkog, od danas od 9 časova do 17. oktobra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode na kolovozu u Ulici Maksima Gorkog u zoni raskrsnice sa Ulicom gospodara Vučića, pri čemu će ta deonica biti potpuno zatvorena za saobraćaj. Tokom izvođenja radova vozila sa linija javnog prevoza 25, 25P, 26 i 26N će saobraćati na sledeći način:

- U smeru prema Voždovcu ulicama Maksima Gorkog, Južnim bulevarom, Đerdapskom, Gospodara Vučića, Kruševačkom i dalje redovnim trasama, a u u smeru prema Vukovom spomeniku ulicama Кruševačkom, Gospodara Vučića, Grčića Milenka, Južnim bulevarom, Maksima Gorkog i dalje redovnim trasama - navodi se u saopštenju.

1 / 4 Foto: Profimedia

Privremeno se uspostavlja stajalište "Kruševačka” u Ulici kruševačkoj (smer ka Voždovcu) na poziciji ED stuba koja se nalazi ispred kućnog broja 6, odnosno oko 35 metara posle zone raskrsnice sa Garibaldijevom ulicom. Privremeno se ukidaju stajališta "Tetovska", u oba smera, i „Južni bulevar”, u smeru ka Vukovom spomeniku.

- Vozila na izmenjenom delu trase koristiće sledeća stajališta: u smeru prema Voždovcu – "Južni bulevar" u Ulici Maksima Gorkog, "Кruševačka" i "Dušanovac /Pošta/" u Kruševačkoj ulici, dok će u smeru prema Vukovom spomeniku koristiti stajališta "Dušanovac /Pošta/" i "Кruševačka” u Ulici kruševačkoj i „MPI” u Južnom bulevaru - navodi se u saopštenju Sekretarijata.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media