CRNKA UHVAĆENA U AKCIJI NA SLAVIJI, KAŽU DA JOJ NIJE PRVI PUT! Profi i to usred bela dana (VIDEO)
Slika sa lica mesta, Foto: printscreen/instagram/serbialive_beograd

DA LI JE MOGUĆE?

CRNKA UHVAĆENA U AKCIJI NA SLAVIJI, KAŽU DA JOJ NIJE PRVI PUT! Profi i to usred bela dana (VIDEO)

Mnogi Beograđani u komentarima tvrde da ovo nije prvi put da ista osoba radi iste stvari

Objavljeno:

Upozorenje! Danas je došla žena da kupi roštilj, navodno da 2000 da plati, a uzme i 2000 hiljade i kusur. Slavija, Birčaninova. Trebalo bi da se čuje na snimku, žena je izvadila dve hiljade da plati, kako je radnica uzela da pogleda dal ima sitno da vrati, ona je stavila dve hiljade ispod novčanika, označila sam strelicom na snimku. I posle je tvrdila da je platila. Pre mesec dana je isto uradila i kod druge radnice Uzela je 2000 hiljade i uzela je kusur Radnica je rekla da joj nije dala 2000 hiljade, ona je tvrdila da jeste onda je na kraju pobegla.

Ova objava naišla je na brojne komentare na društvenim mrežama, kada je objavljen i snimak cele akcije na Slaviji.

Mnogi Beograđani u komentarima tvrde da ovo nije prvi put da ista osoba radi iste stvari, a da za to očigledno nije kažnjena.

- I tako su se nakrali i nakrali. Svaki dan ovo rade, pa gde prodje. I niko normalno ne odgovara. Mada problem je u tome sto ljudi to i ne prijavljuju, pa tacan broj osoba koje su ostecene se i ne zna. Ali definitivno, broj nije mali. Cim cujete to, daj mi 1500, 900, ja cu tebi 20, 40, znajte da je prevara. Do sada su zene bile aktuelne, počeli su i muškarci od strane iste te nacije. I sa 5000 je ista fora, samo njih pocepaju pri vrhu, ako im ne prodje fora, onda kazu vrati mi nazad, neće to banka da ti primi, nikako ne vracajte. Mene jos nisu uspeli da prevare, ali svaki put im uzmem novac i prijavim kao pokušaj prevare. Mora im se stati na put, to je definitivno. Moj lični savet, kako ih vidite, novac odmah uzimajte i sklonite daleko od njih, ne vracajte tih 2000 i 5000 nikako i obavestite policiju. Oni svaki dan, uzmu ogromnu svotu novca, na isti nacin - piše u jednom komentaru.

- Nadam se da je ovo prijavljeno policiji!!! Znam biće komentara ne može ništa al makar prijava da bude na njeno ime. Što više prijava, to bolje. Treba da imamo zakon kao u Kaliforniji, 3x zatvorska dozivotna kazna, kod nas treba 2x i dozivotno zatvor i cao! Ovakvi ne staju - stoji u drugom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.