BROJNE PROMENE REŽIMA SAOBRAĆAJA U BEOGRADU: Veliki broj linija MENJA TRASU
Džordža Vašingtona, Foto: Espreso.co.rs

PAŽNJA!

BROJNE PROMENE REŽIMA SAOBRAĆAJA U BEOGRADU: Veliki broj linija MENJA TRASU

U fazi 2, od 9. do 13. oktobra, biće zatvaranje desne kolovozne trake u smeru ka Zemunu, na delu od prvog prilaza Palati "Srbija" do Ulice trešnjinog cveta

Objavljeno:

Tokom redovnog održavanja Bulevara despota Stefana, radova na Bulevaru kralja Aleksandra i Bulevaru Nikole Tesle, doći će do izmena na trasama gradskog saobraćaja.

Kako prenose Novosti, zbog radova na Bulevaru despota Stefana, na delu od Skadarske do Cetinjske ulice, kao i popločavanja trotoara u visini okretnice "Trg republike", od sutra do 20. oktobra, vozila sa linija 16, 27E, 35, 58 i 95 i minibus E6 će u smeru ka Novom Beogradu i Železniku saobraćati Bulevarom despota Stefana, ulicama DŽordža Vašingtona, Francuskom, Trgom republike, Makedonskom, Dečanskom i dalje redovnim trasama, dok će u smeru ka Pančevačkom mostu ići ulicama Dečanskom, Braće Jugovića, Francuskom, Džordža Vašingtona, Bulevarom despota Stefana i dalje redovnim trasama.

Tokom izvođenja radova na tramvajskoj kontaktnoj mreži na Bulevaru kralja Aleksandra, na delu od Beogradske ulice do Ruzveltove, doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Posao će se obaviti u tri faze, prva je od sutra u 00.30 do 3. oktobra u 3.00 časa, druga od 15. oktobra u 00.30 do 17. oktobra u 3.30 i treća od 22. oktobra u 00.30 do 24. oktobra, u 3.30. Za vreme izvođenja radova u sve tri faze linije 2, 6 i 14 se privremeno ukidaju, vozila na liniji 5 saobraćaju na relaciji Kalemegdan (Donji grad) – Omladinski stadion, na liniji 7 saobraćaju na relaciji Tašmajdan – Blok 45, na liniji 10 saobraćaju na relaciji Kalemegdan (Donji grad) – Banjica, preko Savskog trga, na liniji 12 saobraćju a na relaciji Tašmajdan – Banovo brdo a vozila na linijama 9, 11 i 13 saobraćaju na svojim redovnim trasama. Uspostavlja se privremena autobuska linija 7A na relaciji Trg Slavija - Ustanička.

Tokom prve faze radova na Bulevaru Nikole Tesle na Novom Beogradu, od 3. do 8. oktobra, biće zatvorena desna kolovozna traka u smeru ka Zemunu, na delu od Ulice Ušće do prvog prilaza Palati "Srbija", a vozila sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 kretaće se dvosmerno kolovoznom trakom koja je u redovnom režimu namenjena za saobraćaj prema gradu.

U fazi 2, od 9. do 13. oktobra, biće zatvaranje desne kolovozne trake u smeru ka Zemunu, na delu od prvog prilaza Palati "Srbija" do Ulice trešnjinog cveta.

Usled radova na montaži krana na gradilištu u Požeškoj ulici 33 u nedelju, od 6 do 12 časova, doći će do zatvaranja tramvajske baštice. Zato će od prvih polazaka vozila sa linije 12L saobraćati na relaciji Tašmajdan - Most na Adi - Blok 45, a vozila sa linije 13 se prebacuju na liniju 12L na novoj, privremenoj trasi. Posle 12 časova, odnosno po završetku radova, tramvaji će ponovo saobraćati na redovnim trasama linija 12L i 13.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.