OGLASILA SE SESTRA ZORICE LOJPUR ZA ESPRESO! Evo šta se dešava sa nestalom! (FOTO)
Zorica Lojpur, Foto: Prinstcreen/instagram/serbialive, Facebook

nestala zorica lojpur

OGLASILA SE SESTRA ZORICE LOJPUR ZA ESPRESO! Evo šta se dešava sa nestalom! (FOTO)

Kako bismo proverili da li porodica ima neke informacije o Zorici pozvali smo njenu sestru koja nažalost ništa novo nije mogla da nam kaže

Objavljeno:

O nestaloj Zorici Lojpur (43) iz Pančeva, već šesti dan nema novosti. Porodica nije primila poziv od policije niti kakvu dojavu.

Iako je prethodnih dana stigao poziv iz Beograda da je viđena kod jednog restorana, snimci s kamera to nisu uspeli da potvrde. Nema dokaza ni za to, sem reči konobara, tada uverenog da ju je video.

1 / 4 Foto: Facebook

Kako Zoričina sestra Jelena kaže u razgovoru za Telegraf, telefon nestale bio je isključen već sat vremena pre izlaska iz stana.

- Novčanik nije ponela, ali u njemu nema novca. Dokumenta su tu. Ponela je torbu, na snimku se vidi da ima dosta stvari. Pasoš nije ponela, ličnu kartu nije ponela. Jedino što nam pada na pamet jeste da se uputila ka nekom manastiru- kaže dodajući da nemaju rodbinu kod koje bi mogla da se uputi, te da isključuje pokušaj prelaska granice.

Zorica Lojpur
foto: Prinstcreen/instagram/serbialive

Kako bismo proverili da li porodica ima neke informacije o Zorici pozvali smo njenu sestru koja nažalost ništa novo nije mogla da nam kaže.

- Zorice nema već šesti dan. Niko nije zvao, nemamo nikakve informacije, navodi Nevena za Espreso.

Mlada žena je izašla iz zgrade ujutro 22. septembra nešto posle osam sati. Na sebi je imala crnu jaknu sa žutom kapuljačom i rukavima, crne helanke i šarenu torbu.

Visoka je oko 160 cm, ima oko 60kg, braon oči i plavu kosu.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o Zorici pozovite policiju.

Ako je neko primeti, može da javi i na broj 063/800-83-96.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.