BEOGRADSKI "AVATAR" NAPRAVIO HAOS U CENTRU: Pogledajte samo ŠTA RADI, građani u ČUDU! (FOTO)(VIDEO)
Beogradski Avatar, Foto: Društvene mreže

OBIČNO POPODNE U BEOGRADU

BEOGRADSKI "AVATAR" NAPRAVIO HAOS U CENTRU: Pogledajte samo ŠTA RADI, građani u ČUDU! (FOTO)(VIDEO)

Društvene mreže preplavljene su fotografija i snimaka iz samog centra Beograda

Objavljeno: 16:15h

Beograđanima je ovaj tmuran i kišni dan ulepšao jedan čovek koji je u kostimu Avatara šetao gradom i zabavljao prolaznike.

Društvene mreže preplavljene su fotografija i snimaka iz samog centra Beograda, a pojedini građani su se čak i slikali sa beogradskim Avatarom.

Inače, povod za ovakvu pojavu je ponovno bioskopsko prikazivanje čuvenog filma Džejmsa Kamerona iz 2009. godine u 4K rezoluciji i HDR zvukom.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

"Avatar" je najuspešniji film svih vremena o marincu, paraplegičaru koji je poslat na planetu Pandoru 2154. godine u potrazi za vrednim rudama, kako je na planeti provodio više vremena u njemu je počela da se vodi borba između naređenja koja mora da izvršava i bića koja želi da sačuva.

Pogledajte kako beogradski Avatar krade poglede svih prolaznika.

Inače, američki reditelj Džejms Kameron pre 13 godina doneo je u bioskope filmsko remek-delo "Avatar", koje je prikazano u najnovijem, 3D formatu budućnosti.

Bio je to Kameronov hit, a publika ga je čekala 13 godina, još od neverovatno popularnog "Titanika", i niko tada nije mogao ni da zamisli kakav će to fenomen postati. Sa unapređenim visokodinamičnim zvukom i slikom u 4K rezoluciji, snimljena u najmodernijoj 3D tehnologiji, ova filmska senzacija vraća se na veliko platno 21. septembra, a karte za premijerne projekcije su u prodaji, najavili su distributeri.

Kao prvo kinematografsko 3D iskustvo, film je pomerio granice filmskog doživljaja i te 2009. zapalio blagajne širom sveta, postavši jedan od najgledanijih filmova svih vremena sa zaradom od 2,84 milijarde dolara. Osim što je postao jedan od najgledanijih i najprofitabilnijih filmova, "Avatar" je pre 13 godina bio i jedan od najnagrađivanijih - osvojio je dva Zlatna globusa - za najboljeg reditelja i za najbolji film godine, potom i dve nagrade Britanske akademije BAFTA, te tri Oskara.

U filmu glavne uloge tumače: Sem Vortington, Zoi Saldana, Sigorni Viver, Mišel Rodrigez, Stiven Lang i drugi. Nastavak priče, film "Avatar: Put vode" na veliko platno stiže u decembru.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.