U OVOM DELU BEOGRADA TRENUTNO JE NEOČEKIVANA GUŽVA! Većina ulica zatvoreno, policija na sve strane (FOTO)
Slika sa lica mesta, Foto: Printscreen / Naxi kamere

DOBRO POGLEDAJTE

U OVOM DELU BEOGRADA TRENUTNO JE NEOČEKIVANA GUŽVA! Većina ulica zatvoreno, policija na sve strane (FOTO)

Većina ulica u centru prestonice je zatvoreno zbog mogućih sukoba, a na različitim lokacijama nalazi se veliki broj policajaca upravo iz bezbednosnih razloga

Objavljeno:

Beograd je danas centar dešavanja, pa će se tako nakon svečanosti za mlade oficire Vojske Srbije i trke formule 1, održati i Evroprajd, kao i kontra skup "antiglobalista".

Većina ulica u centru prestonice je zatvoreno zbog mogućih sukoba, a na različitim lokacijama nalazi se veliki broj policajaca upravo iz bezbednosnih razloga.

Gužva kod Vuka
Gužva kod Vukafoto: Printscreen / Naxi kamere

Iako realtivno nema gužve na beogradskim saobraćajnicama, gde radnim danima ni igla ne može da padne, primetili smo da se stvara gužva kod Vukovog spomenika u odnosu na Brankov most, Pančevački most, Autokomandu, Slaviju i Terazije, gde saobraćaj slabo cirkuliše.

Gazela
Gazelafoto: Printscreen / Naxi kamere

Manja gužva se stvara i na Gazeli.

Podsetimo, organizatori "Evroprajda 2022 " za danas u 17.30 sati zakazali su protestnu šetnju od Ustavnog suda do stadiona Tašmajdan, nakon što je policija zabranila šetnju u okviru manifestacije koja je bila planirana drugom rutom.

Uprkos zabrani MUP-a, šetnju su najavili i protivnici Evroprajda, među kojima su brojne desničarske organizacije. Njihova ruta kretanja se još uvek ne zna, ali se pretpostavlja da će biti, najverovatnije od Hrama Svetog save na Vračaru.

1 / 3 Foto: Serbia live printscreen

Organizatori Evroprajda su takođe najavili su da će okupljanje učesnika šetnje početi ispred Ustavnog suda u 16 sati, a zatvaranje ulaznih punktova i početak šetnje planirani su za 17.30 sati. Od Ustavnog suda ruta ude Bulevarom kralja Aleksandra, zatim Beogradskom, Ilije Garašanina, do stadiona Tašmajdan gde je predviđeno da stignu oko 18.15 sati kada je planiran početak koncerta.

Situaciju možete pratiti iz minuta u minut na našem lajv blogu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.