Dobrodošlica prvacima - nova školska godina uz besplatne programe na Starom gradu
Foto: Promo

poČELA ŠKOLA

Dobrodošlica prvacima - nova školska godina uz besplatne programe na Starom gradu

Svečanom dočeku đaka prvaka u OŠ „Drinka Pavlović“ prisustvovali su pored đaka i roditelji, profesori, ali i predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović i predsednik Skupštine opštine Stari grad Dušan Petrić

Objavljeno: 12:55h

Gradska opština Stari grad, povodom početka školske godine, obezbedila je 570 poklon rančeva za sve đake prvake iz sedam starogradskih osnovnih škola. Sve učenike je prvog dana školovanja u klupama dočekao ranac dobrodošlice sa pratećim priborom – pernica sa bojicama i flomasterima, lenjiri, tempere, vodene bojice, četkice, futrole za blok, plastelin, šestar, rezač, gumica, grafitne olovke, kao i posebna torba za opremu za fizičko i slatki paketić.

Stari grad
foto: Promo

Svečanom dočeku đaka prvaka u OŠ „Drinka Pavlović“ prisustvovali su pored đaka i roditelji, profesori, ali i predsednik opštine Stari grad Radoslav Marjanović i predsednik Skupštine opštine Stari grad Dušan Petrić. Marjanović je naglasio da Stari grad ima lepe vesti - ove godine starogradske osnovne škole imaju 40 više đaka prvaka u odnosu na prethodnu godinu, ukupno 570. „Kao i svih prethodnih godina, Gradska opština Stari grad i ove godine je obezbedila poklon rančeve za sve đake prvake i na taj način smo želeli da na jedan simboličan način poželimo dobrodošlicu. Ono što ćemo mi nastaviti da radimo kao opština jeste, pre svega, novi ciklus besplatnih programa, tu imamo edukativne radionice, imamo besplatne sportske programe i prijave će već moći da krenu naredne nedelje” naglasio je Radoslav Marjanović i pozvao sve roditelje sa teritorije opštine da svoju decu prijave u Uslužnom centru Gradske opštine Stari grad, koji se nalazi u zgradi opštine u Makedonskoj ulici broj 42.

Stari grad
foto: Promo

Mališani Starog grada već dve godine učestvuju u različitim besplatnim vanškolskim aktivnostima koje opština organizuje u okviru programa „Stari grad misli na tebe“. O ovom programu, Dušan Petrić, predsednik Skupštine opštine Stari grad, izjavio je: „svaki prvi septembar, svaki polazak u školu, velika je stvar za decu i njihove roditelje i opština Stari grad će kroz svoje programe, radionice, školice sporta, uraditi sve ono što je potrebno kako bi oni mogli da se druže na jedan zdrav i dobar način, a dodatno, na takav način pomažemo i kućnom budžetu roditelja”.

Stari grad
foto: Promo

Više informacija o besplatnim programima potražite na sajtu Gradske opštine Stari grad www.starigrad.org.rs.

1 / 4 Foto: Promo

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.