ZAVRŠENO STAROGRADSKO LETO: 11 NEDELJA BESPLATNOG PROGRAMA ZA STAROGRAĐANE
Starogradsko leto, Foto: Promo

manifestacija

ZAVRŠENO STAROGRADSKO LETO: 11 NEDELJA BESPLATNOG PROGRAMA ZA STAROGRAĐANE

“S početkom nove školske godine pokrenućemo prijave za novi ciklus besplatnih programa kako za najmlađe Starograđane tako i za seniore”

Objavljeno:

Projekcijom filma „The worst person in the world” sinoć je na Kosančićevom vencu zatvorena manifestacija Starogradsko leto koja se ove godine održala po prvi put.

Promo
foto: Promo

Gradska opština Stari grad je u želji da sugrađanima tokom letnjih meseci ponudi kvalitetan besplatan sadržaj, u saradnji sa Narodnim muzejom, Muzejom grada Beograda, Narodnim pozorištem, MTS dvoranom i ostalim partnerima, u periodu od 15. juna do danas organizovala preko 60 različitih kulturno – umetničkih programa.

Promo
foto: Promo

“Tokom više od dva meseca, koliko je trajalo Starogradsko leto, organizovali smo radionice za decu, filmske projekcije, obilazak Botaničke bašte i Narodnog pozorišta i još mnogo toga” istakao je Radoslav Marjanović, predsednik Gradske opštine Stari grad poručivši sugrađanima da će ova lokalna samouprava nastaviti da organizuje kvalitetne i besplatne sadržaje za sve generacije.

1 / 3 Foto: Promo

“S početkom nove školske godine pokrenućemo prijave za novi ciklus besplatnih programa kako za najmlađe Starograđane tako i za seniore” navodi Marjanović koji ne krije zadovoljstvo što su svi programi koje ova lokalna samouprava organizuje uvek dobro posećeni.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.