MENJAJU SE TRASE AUTOBUSA I TROLEJBUSA, NEKE ĆE BITI I UKINUTE: Pogledajte kako će linije izgledati!
Ilustracija, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

radovi

MENJAJU SE TRASE AUTOBUSA I TROLEJBUSA, NEKE ĆE BITI I UKINUTE: Pogledajte kako će linije izgledati!

Privremeno će biti ukinuta trolejbuska linija 19, dok će autobusi 17 i 31 voziti redovnom trasom

Objavljeno:

Zbog pregleda i popravke elemenata trolejbuske kontaktne mreže na terminusu Konjarnik od sutra do polovine meseca biće promena u radu javnog prevoza. Radovi će se izvoditi po fazama, pa će prva trajati do 8. avgusta do 3 časa, a druga od 13. avgusta od 1 čas do 15. avgusta do 3 sata.

Privremeno će biti ukinuta trolejbuska linija 19, dok će autobusi 17 i 31 voziti redovnom trasom.

1 / 5 Foto: Nebojša Mandić

Od sutra do 16. avgusta radiće se i u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu, na delu između Branka Pešića i Filipa Višnjića, pa će i tu biti izmenjen režim prevoza. Vozila sa linije 45 će u oba smera, na delu od raskrsnice Gornjogradske i Ugrinovačke do raskrsnice Prvomajske i Hercegovačke, saobraćati Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom, Hercegovačkom i dalje redovno. Autobusi 81, 81L, 83 i 85 će u oba smera, na delu od raskrsnice Gornjogradske i Ugrinovačke do raskrsnice Filipa Višnjića i Ugrinovačke, voziti Ugrinovačkom, Gornjogradskom, Prvomajskom, Rade Končara, Ugrinovačkom i dalje uobičajeno.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti postojeća, kao i novouspostavljena stajališta Gornjogradska 1 i Prvomajska 1.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.