"ZA*EBO ME VETAR": Otkriveno ko je mladić koji se PIJAN TETURAO po ulicama u Bg, ODAO SE SAM! (VIDEO)
Mladić koji se teturao ulicama, Foto: Printscreen/Tik-Tok/markovelojic2

AU

"ZA*EBO ME VETAR": Otkriveno ko je mladić koji se PIJAN TETURAO po ulicama u Bg, ODAO SE SAM! (VIDEO)

Mladić je inače držao hranu u rukama i iz nepoznatih razloga je čučnuo u nekom momentu nasred ulice, a onda se "prosuo" i on i hrana

Objavljeno:

Još krajem maja u medijima se pojavio snimak mladića koji se tetura beogradskim ulicama i pada kod Doma omladine. On je inače u vidno alkoholisanom stanju.

Mladić je inače držao hranu u rukama i iz nepoznatih razloga je čučnuo u nekom momentu nasred ulice, a onda se "prosuo" i on i hrana.

Dva meseca kasnije, isti snimak se pojavio na Tik-Toku, a objavio ga je upravo mladić koji je nešto ranije zbog pijanstva bio u centru pažnje. On je naime objavio video na kom se tetura, a potom i jedan od novinskih natpisa i to sve uz pesnu Ace Lukasa "Pao sam na dno".

Napiješ se i završiš na portalima u Beogradu, pa to je događaj koji će prepričavati celog života. Sa ove distance zaista izgleda smešno, ali tad baš i nije bilo jer je dečko pao kao što rekosmo nasred ulice, a prijatelji su ga snimali umesto da mu pomognu.

Ovaj njegov video je izazvao lavinu komentara, većina pratilaca ga je pitala "Ko te gurnuo", a on im je šaljivo odgovorio "Za*ebao me vetar". Pogledajte snimak.

Podsetimo se jednog sličnog slučaja. Momenat kada su građani pronašli hrvatskog državljanina koji je bez svesti u alkoholisanom stanju ležao na sred ulice Cara Dušana u Novom Sadu osvanuo je na društvenim mrežama.

Kako se može videti na snimku objavljenom na Instagramu, mladić je ostao da leži na sred kolovoza i postojala je velika opasnost da ga neko pregazi.

Srećom, uočili su ga vozači i prolaznici koji su obezbedili lice mesta i pritekli mu u pomoć.

Ubrzo su na mesto događaja stigli i lekari Hitne pomoći koji su zbrinuli ovog momka.

Pored njega se nalazio novac i lična dokumenta na ime Ivo. On je imao manje povrede koje je najverovatnije zadobio pri padu, navedneo je na Instagram stranici 192_rs.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.