Kulturni bunt: Dosta je bilo bežanja iz realnosti u rijalitije! (FOTO) (VIDEO)

prva projekcija kulturizacije

Kulturni bunt: Dosta je bilo bežanja iz realnosti u rijalitije! (FOTO) (VIDEO)

Danas oko 19 časova prikazana je projekcija "Znameniti Beograđani" kao deo projekta "Kulturizacije". Na zidinama su se smenjivali Momo Kapor, Ivo Andrić i Branislav Nušić, ali i neki poznati citati
Objavljeno: 22:33h
Dosta je bilo bežanja iz realnosti u rijalitije - počinje kulturizacija! Pogledajte kako će Beograd izgledati za nekoliko godina! (FOTO)
Beograda sigurno ste primetili nešto neobično.
Espreso.co.rs
"Znameniti Beograđani" deo projekta "Kulturizacije" Razorili ste zgrade, ali niste ubili život! Drveće raste iz ruševina pogođenih u NATO agresiji! (FOTO) (VIDEO)
Beograđani zastajali su na platou
Espreso.co.rs
Momo Kapor, Ivo Andrić i Branislav Nušić znameniti Beograđani
Zamislite koja bi tišina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome što znaju Pogledajte kako je izgledao Stari dvor!
Inače, u narednih godinu dana, od oktobra 2015. do oktobra 2016,
kroz šest premijera i trideset projekcija na fasadi Starog dvora , korišćenjem napredne tehnologije 4D mapiranja, biće prikazan veliki broj ključnih događaja i znamenitih ličnosti iz srpske istorije. U projektu koji je autorsko delo dr Dušana Jovovića,
zgrada Starog dvora će se koristiti kao scenografski element koji će pričati priču o Beogradu, Srbiji i ljudima koji su ostavili trag u našoj, ali i istoriji sveta. Tako da, kada vidite da se nešto dešava preko puta Skupštinena platou Starog dvora - nemojte to zaobići, jer bolje je gledati jednu takvu projekciju nego neki rijaliti!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.