OVAKVO PREVOZNO SREDSTVO NISTE VIDELI U BG: Ne treba mu GORIVO, ne morate da vrtite PEDALE, lako se parkira (VIDEO)
Skuter na solarnu energiju, Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

uočen na prestoničkim ulicama

OVAKVO PREVOZNO SREDSTVO NISTE VIDELI U BG: Ne treba mu GORIVO, ne morate da vrtite PEDALE, lako se parkira (VIDEO)

Ovo neobično prevozno sredstvo retko možete videti u Srbiji

Objavljeno:

Neko je jednom rekao jednu šalu, a u vezi sa trenutinm visokim temeperaturama "Ove vrućine su dobre jedino ako si solarni panel", i smo saglasni u potpunosti.

I zaista, od jakih sunčevih zraka jedine vajde koje imate jeste da ih korisite kao izvor energije, a to jedino možete putem solarnih panela.

Poznato je da se oni već godinama koriste za kuće potrebe, te da napajaju čak i veće kućne aparate. Račun za struju u vrelim letnjim danima može vam biti nula.

Ali ono što je aktuelno poslednjih godina je korišćenje solarne energije i za napajanje prevoznih sredstava. Tako je u prestonici uočen gospodin koji u skuteru na tri točka vozi Beogradskom ulicom na opštini Palilula, lako se probijajući kroz saobraćajnu gužvu.

Blago njemu, misle mnogi. Ne plaća gorivo, čija cena je gotovo otišla u nebesa, nema problem sa parkiranjem, i plus se "luftira" na vetru.

Ovo neobično prevozno sredstvo retko možete videti u Srbiji.

Video snimak objavljen je na Instagram stranici moj_beo_grad_, i na njemu se može videti kako ovo prevozno sredstvo ima propeler koji se nalazi na prednjoj strani, a pozadi veliku korpu u kojoj možete smestitit čak i prtljag.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.