OD JUTROS JE ZATVORENA ŽELEZNIČKA STANICA "VUKOV SPOMENIK": Vozovi prolaze kroz nju, ali se ne zaustavljaju
Vukov spomenik, Foto: Espreso.co.rs

PAŽNJA!

OD JUTROS JE ZATVORENA ŽELEZNIČKA STANICA "VUKOV SPOMENIK": Vozovi prolaze kroz nju, ali se ne zaustavljaju

Infrastruktura železnice Srbije" izvinjava se putnicima

Objavljeno:

Železnička stanica "Vukov spomenik" danas, u utorak, 5. jula, u 6.08 sati, iz tehničkih razloga zatvorena je za prijem i otpremu putnika.

Stanica "Vukov spomenik" će tokom današnjeg dana do daljeg biti zatvorena za putnike zbog obaveznih radova i aktivnosti na održavanju pokretnih stepenica, eskalatora u ovom objektu, koji povezuju perone sa staničnom galerijom, objašnjavaju iz preduzeća "Infrastruktura železnice Srbije".

- Stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" su u stanici "Vukov spomenik" i obavljaju svoj posao, a nakon što završe svoje aktivnosti stanica će ponovo biti otvorena za putnike, o čemu ćemo obavestiti javnost.

1 / 5 Foto: Espreso.co.rs

- Odluka o zatvaranju stanice Vukov spomenik za putnike bila je neophodna, a doneta je preventivno, sa ciljem očuvanja bezbednosti putnika i korisnika ovog objekta.

- Putnički vozovi beogradske gradske železnice BG Voz, kao i na relaciji između Beograda i Vršca redovno saobraćaju kroz "Vukov spomenik", ali se ne zaustavljaju u stanici. Železničko osoblje u stanicama i vozopratno osoblje u vozovima duž ovih relacija obavešteni su o navedenom i informišu putnike da je "Vukov spomenik" danas zatvoren.

- "Infrastruktura železnice Srbije" izvinjava se putnicima i korisnicima usluga zbog današnjeg zatvaranja stanice "Vukov spomenik".

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.