SUTRA NASTAVAK AKCIJE SUZBIJANJA KOMARACA U BEOGRADU: Ovo su lokacije!
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

SAOPŠTENO

SUTRA NASTAVAK AKCIJE SUZBIJANJA KOMARACA U BEOGRADU: Ovo su lokacije!

Apelujemo na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad

Objavljeno:

Sektor ekologije i unapređenja životne sredine JKP „Gradska čistoća“ nastavlja sprovođenje akcija suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje.

U petak 1. jula 2022. godine, u periodu od 20.00 časova do ponoći ekipe „Čistoće“ vršiće tretman suzbijanja odraslih komaraca, na sledećim lokalitetima: Košutnjak, Topčider, Šuplja stena¬- Grocka, teritorija gradskih opština Lazarevac, Sopot, Mladenovac i Barajevo.

Preparat koji ekipe JKP „Gradska čistoća“ koriste za tretman termalnog zamagljivanja odraslih formi komaraca sa zemlje registrovan je od strane Ministarstva za zaštitu životne sredine i upisan u Privremenu listu biocidnih proizvoda, što znači da građani nisu u opasnosti zbog upotrebe preparata, te da nema razloga za strah .

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube

Apelujemo na sugrađane da ekipama koje izvode tretmane suzbijanja komaraca omoguće nesmetan rad, a na pčelare da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja akcija na lokacijama gde se obavlja suzbijanje komaraca.

Sugrađani svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 časova mogu da prijave lokacije na kojima primete povećano prisustvo komaraca pozivom na besplatan broj telefona 0800–000807 ili putem elektronske pošte na adresu ekologija@gradskacistoca.rs

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media